Kiki er nu fast underviser i huset

Det er over 30 år siden at Kiki første gang så en reformer og en Cadillac som stod i et lille lokale i det lokale træningscenter i Sao Paulo, Brasilien, hvor hun kommer fra. Hendes nysgerrighed blev vagt og hun begyndte at træne pilates – først sporadisk og sidenhen mere og mere kontinuerligt gennem hendes voksen liv.

Mens hun var i lære som kok i Paris, arbejdede hun på en Michelin restaurant i Holland og her brugte hun pilatesøvelser til at holde sin krop og sit sind sundt og i balance, så hun kunne håndtere de mange, lange og krævende timer på gulvet som kok.

“In 2011 I stopped working as a chef and decided to dedicate my time to discovering as much as possible about the method.” fortæller Kiki og det var her hun blev fuldt certificeret pilates instruktør. Hun blev uddannet af Bob Liekens, Susan Moran, Lesly Levy og Juan Estrada hos Power Pilates i New York og arbejde siden hen i London hos Holly Murray hvor hun også tog uddannelse til teacher trainer. Hun har undervist i pilates i NYC, Hilversum (Holland), Den Haag (Holland), London (England) og nu i Helsingør i Danmark.

Ligesom resten af instruktørteamet i Pilateshuset bliver Kiki fortsat ved med at lade sig inspirere og forny sin viden at deltage på pilatesworkshops rundt omkring i verden.

Kiki underviser på engelsk og har nu towerhold, underviser forløb og kan bookes til privattimer. Til privattræning hos Kiki kan også bruges klippekort. Se hendes tider her.

Vi er utrolig glade for at Kiki er blevet en del af vores faste instruktørteam og vi håber at I vil tage rigtig god imod hende.

Andre nyheder