Fra hestesport til pilates

Mie har tidligere trænet pilates, men det var i sær under Covid-19 at hun via Pilateshusets Zoom hold for alvor blev bidt af træningen. Det førte til at hun i efteråret 2022 tog Matworkuddannelse fra The Pilates Standard hos Pilateshuset og nu er i fuld gang med Comprehensive-uddannelsen.

Hun er tidligere hestepige og har redet i 12 år. Mie har rejst meget (og gør det stadig) og har boet i både New York og Shanghai i længere perioder. Nu er hun tilbage i Danmark og bor på Frederiksberg, hvor hun nyder byens kulturelle og gastronomiske tilbud. Hun har arbejdet for forskellige større arkitekter gennem de sidste 20 år og driver i dag sin egen virksomhed som administrations- og regnskabskonsulent for hovedsageligt projektstyret virksomheder indenfor arkitektur, design og rådgivning. 

“Jeg kan lide disciplinen og roen som Pilates giver,” fortæller Mie som også lægger stor vægt på, at for hun føler sig motiveret skal træning også være sjovt. “Det er fantastisk at se, at træning kan ske på en kontrolleret måde uden at man føler at kroppen lider overlast, samtidig med at vi bevarer glæden og humoren. På den måde bliver det både en effektiv workout, samtidig med at alle går lidt gladere hjem!”

Du kan træne hos Mie tirsdag aften fra kl.15-20 og torsdag formiddag kl 8 – 14. Prisen for 55 min. privattræning er 350 kr. og tider bookes ved at sende en mail til info@pilateshuset.dk

Andre nyheder