Kom tilbage i form efter din graviditet

Pilates efterfødselstræning i Helsingør, nordsjælland

Under graviditeten og fødslen udsættes kroppen for store belastninger og udfordringer, og derfor er det vigtigt efterfølgende at genskabe din optimale bevægelighed, balance i kroppen og genfinde din form på ny. Ved opstart på vores efterfødselsforløb tjekker vi din mave for delte mavemuskler, også betegnet rectus diastase.

Hvad sker der på efterfødselsforløb?

På Pilateshusets efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et forløb på 8 uger, med få andre mødre og deres babyer. Du får grundig vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke dit bækkenbund samt din ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde, samt får øget din kropsbevidsthed.

Efterfødselstræningen foregår på vores Tower-udstyr, og ved hjælp af fjedrene lærer du hurtigere kroppen at kende på ny og genopbygger gradvis kroppen med pilatesøvelser som giver dig styrke, stabilitet, stamina og fleksibilitet.

Normalt anbefales det at starte ca. 8 uger efter fødslen, når lægen har sagt god for træning.

Efterfødselstræning i studiet

Hvert efterfødselsforløb strækker sig over 8 gange og hver træningstime varer i 55 min. Ved forløbets start vil du blive tjekket for rectus diastase (delte mavemuskler) og vi vil følge op herpå når du er halvvejs og til sidst i  forløbet.

Babyer er naturligvis meget velkomne i Pilateshuset. Hvis du ankommer med barnevogn er der mulighed for at stille barnevognen i vores gård. Der er måtter som kan lægges på gulvet inde i salen til de små og vi har et puslebord ude i baderummet hvis den lille skal skiftes. 

Vi starter løbende nye efterfødselshold op, se vores kommende forløb eller kontakt os hvis du er interesseret i at starte, men der ikke er et hold som passer dig. Er du og din mødregruppe interesseret i et privat forløb kan dette efter aftale arrangeres.

Priser

8 ugers forløb – 1.200 kr.

Hovedvagtsstræde 1, 1.th., 3000 Helsingør


Der er mulighed for at stille barnevognen i vores gård.

Testimonials

Leder du efter noget andet?

Jeg vil gerne træne

Vi har et stort udvalg af både hold, og individuel træning.

Jeg har en skade

Vores fysioterapeut Malene kan sammen med dig lægge en plan.

Jeg er gravid

Vi hjælper dig med at blive så klar som muligt til fødslen.