Bliv Pilates instruktør - uddannelser og workshops

Pilateshuset udbyder pilatesuddannelser gennem The Pilates Standard. Som pilatesinstruktør lærer du at undervise den klassiske pilatesmetode skabt af Joseph Pilates.

Uddannelse hos Pilateshuset

Som pilatesinstruktør opnår du en forståelse af den klassiske pilatesmetode, og lærer hvordan du tilpasser den og udfordrer dine elever. Uddannelsespensumet omfatter de klassiske pilatesøvelser på både måtte og klassisk pilatesudstyr, undervisning i anatomi og biomekaniske principper samt specielle cases med udgangspunkt i forkellige symptomer og sygdomme.

The Pilates Standard’s uddannelser er grundlagt af Bob Liekens – som var second generation teacher med mere end 30 års undervisningserfaring.

Som pilatesinstruktør og teacher trainer skal du hele tiden lære, inspireres og udvikle dine evner inden for den klassiske pilatesmetode. Derfor er det en forudsætning årligt at deltage på workshops og masterclasses for at kunne vedligeholde din certificering som pilatesinstruktør og teacher trainer.

Hos Pilateshuset udbyder vi som de eneste i Danmark uddannelser og workshops gennem The Pilates Standard. Du kan læse om vores uddannelser og kommende workshops herunder.

Testimonials

Vores uddannelsesmuligheder

Matwork

The Pilates Standard Matwork Training Program er et 100 timers uddannelsesforløb fordelt på 2 moduler og sideløbende pilatestræning. Første modul indeholder Intro Mat og Ideal Mat, og det andet modul indeholder Basic Anatomy og Orthopedic Fundamentals og Challenge Mat.

Comprehensive

The Pilates Standard Studio Apparatus Training er det mest omfattende og tilgængelige pilatesprogram til dato. Comprehensiveuddannelsen strækker sig over seks moduler, og der er påkrævet mellem 450 – 600 praktiktimer. Programmet indeholder øvelser på alle niveauer inklusiv øvelser på Måtte, Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels, Ped-0-Pull og med Magic Circle.

Vedligeholdelse

Alle instruktører som ønsker at bevare deres certificering fra The Pilates Standard skal være opmærksomme på at den reelle læring først starter efter du har afsluttet din uddannelse. Continued education og udvikling af ens evner som instruktør er en del af det at være pilatesinstruktør. Kun ved selv at forblive inspireret er det muligt at inspirere andre.