Styrk din gravide krop med Pilates

Pilates gravidtræning i Helsingør, Nordsjælland

Der er absolut ingen grund til at stoppe med at motionere fordi du er gravid. Flere studier viser at fysisk aktivitet er en god forberedelse frem mod din fødsel. Ofte medfører fast gravidtræning nemlig en nemmere graviditet med færre graviditetsgener, og færre komplikationer under fødslen. Du sikrer dig nemlig at din krop bliver stærk og er forberedt, og klar til det som venter.

Privat/Duet

Med privattræning på pilatesudstyret under din graviditet får du 100% opmærksomhed på dig, og timen planlægges efter din graviditet og behov. Det vil sige at vi arbejder målrettet med dine styrker og svagheder, og gør dig så klar til fødslen som overhovedet muligt. Skulle du have særlige udfordringer eller gener som gør at du ikke kan deltage på vores gravidhold anbefaler vi også privattræning.

Gravidforløb

Vores gravidtræning forløber over 8 uger og har særligt fokus på dig, og hvor langt du er i din graviditet. Vi tilpasser pilatesøvelserne efter dine behov og har øget fokus på holdning, vejrtrækning, bækkenbund samt mave og ryg, og på at styrke de muskelgrupper som belastes under din graviditet. Du er i trygge hænder under din træning, da vores hold er små og eksklusive med max 8 deltagere. Ved at træne pilates under graviditeten gør du en aktiv indsats for at forebygge bækkenløsning, svangerskabsforgiftning og graviditetssukkersyge samt reducerer muskel-, mave- og ledsmerter.

Vores gravidforløb opstarter løbende.

Gravidvideoer

Vores online gravid univers er fyldt med online gravidtræning tilpasset de forskellige trimestre,  teoretiske videoer, samt en selvhjælpsmappe med hjælp til nogle af de mest almindelige gener man kan opleve under sin graviditet.

Deltager du på vores gravidhold eller træner du privattræning hos os, så kontakt os og få en rabatkode. 

Alle kan prøve det gratis i 3 dage. Helt uden binding.

Priser

8 ugers forløb – 1.200 kr.

Privattime 55 min: 750,-

Første konsultation med fysioterapeut 55 min: 1000,-

Opfølgende konsultation 55min: 850,-

Hovedvagtsstræde 1, 1.th., 3000 Helsingør

Testimonials

Mød vores jordemoder

Vi er så heldige at vi i Pilateshuset har vores helt egen jordemoder Edith. Hun arbejder til dagligt på Nordsjællands hospital i Hillerød og har derudover indgået et samarbejde med os og yder nu private jordemoderkonsultationer og behandlinger i vores lokaler. Edith har fokus på bl.a. naturlig igangsættelse, fødselsforberedelse, forebyggelse og behandling af graviditetsgener samt støtte omhandlende fertillitet samt cyklus og menopause.

Leder du efter noget andet?

Jeg vil gerne træne

Vi har et stort udvalg af både hold, og individuel træning.

Jeg har en skade

Vores fysioterapeut Malene kan sammen med dig lægge en plan.

Jeg vil i form efter fødsel

Tag baby med og lad os hjælpe dine muskler.