Går du rundt med en problematik eller skade?

Hos Pilateshuset kombinerer vores fysioterapeut Malene de gavnlige effekter af pilates, med genoptræning af stort set hele kroppen, eksempelvis ved ryg-, skulder- og nakkesmerte, hofte-, knæ- og ankelproblematikker og neurologiske sygdomme.

Fysioterapi

Hos Pilateshuset udbyder vi en helhedsorienteret trænings- og behandlingsform som tilgodeser dit individuelle behov og problematikker. Malene, ejer af Pilateshuset, er uddannet fysioterapeut, og har flere års erfaring med forebyggelse og genoptræning af diverse skader. Malene kombinerer sin fysioterapeutiske viden med sin pilatesbaggrund. I mange tilfælde vil hun anvende de klassiske pilatesapparater sammen med manuelle teknikker i behandling.

Tilskud til behandling

Der ydes tilskud til behandlingen gennem Sygesikring Danmark, og gennem flere private sundhedsforsikringer.
Forud for din første konsultation i Pilateshuset bedes du kontakte din private sundhedsforsikring, og oplyse dem om at du har valgt en fysioterapeutiskklinik uden for det offentlige ydernummer, og få oplyst dækningsgraden af din behandling.

Hvem er Malene?

Malene Pedersen er ejer af Pilateshuset og uddannet fysioterapeut i 2014 og pilatesinstruktør i 2009. Hun har i løbet af de sidste mange år haft adskillige klienter gennem hænderne, og hun elsker hvordan hun kan kombinere pilates og fysioterapien – og hjælpe både klienter i rehabiliteringsfasen og samtidig optimere atleters ydeevne. Malene behandler ryg-, nakke-, fod/ankel-, knæ-, hofte- og skulderproblematikker, samt delte mavemuskler og neurologiske problematikker.

Malene er hovedforfatter på artiklen: “Action research in rehabilitation with chronic stroke recovery: A case report with focus on neural plasticity”, Malene Pedersen et. al. NeuroRehabilitation 39 (2016) s. 261-272.
Læs artiklen her: researchgate.net/publication/

Priser

Første konsultation (70 min.): 1000 kr.
Alm. fysioterapi (55 min.): 850 kr.
Kort behandling (30 min.): 480 kr. 

Hvor

Hovedvagtsstræde 1, 1. th.
3000 Helsingør
– eller over Zoom.

Al behandling foregår ved fysioterapeut Malene Pedersen.

Testimonials

Leder du efter noget andet?

Jeg vil træne

Vi har et stort udvalg af både hold, og individuel træning.

Jeg er gravid

Vi hjælper dig med at blive så klar som muligt til fødslen.

Jeg vil i form efter fødsel

Tag baby med og lad os hjælpe dine muskler.