fbpx

Pilates som fysioterapeutisk behandling

Hos Pilateshuset kombinerer vi fysioterapi med de gavnlige effekter af pilates, og kan bruges til genoptræning af stort set hele kroppen, eksempelvis ved ryg-, skulder- og nakkesmerte, hofte-, knæ- og ankelproblematikker og neurologiske sygdomme. Hos Pilateshuset udbyder vi en helhedsorienteret trænings- og behandlingsform som tilgodeser dit individuelle behov og problematikker. Malene, ejer af Pilateshuset, er uddannet fysioterapeut, og har flere års erfaring med forebyggelse og genoptræning af diverse skader. Malene kombinerer sin fysioterapeutiske viden med sin pilatesbaggrund. I mange tilfælde vil hun anvende de klassiske pilatesapparater sammen med manuelle teknikker i behandling.

Book en tid

Tilskud til behandling

Der ydes tilskud til behandlingen gennem Sygesikring Danmark, og gennem flere private sundhedsforsikringer.
Forud for din første konsultation i Pilateshuset bedes du kontakte din private sundhedsforsikring, og oplyse dem om at du har valgt en fysioterapeutiskklinik uden for det offentlige ydernummer, og få oplyst dækningsgraden af din behandling.

Info

Malene undervisning3

Pris

Privattime: 749 kr.

Hvor

I studiet eller over Zoom

Book en tid

Hvem er Malene?

Malene Pedersen er ejer af Pilateshuset og uddannet fysioterapeut og pilatesinstruktør. Hun har i løbet af de sidste 12 år haft adskillige klienter med diastase gennem hænderne (både mænd og kvinder), og har et helheds- og hverdagsorienteret blik på hvordan du samler dine mavemuskler igen.

Privat er Malene mor til to børn på 5 og 2 år, og har i forbindelse med begge sine graviditeter haft rectus diastase. Ved kontinuerligt at fokusere på de belastninger, som hun møder i hverdagens bevægelser, har hun begge gange trænet sine mavemuskler hurtigt sammen igen.

Det er hendes store ønske at hjælpe folk med diastase til at lave små vaneændringer i hverdagen. Gennem vaneændringer er det muligt igen at samle de delte mavemuskler på en let og overskuelig måde, samt sørge for at muskulaturen forbliver samlet efterfølgende.

Det siger vores klienter

Prøv det - bare tre gange - det virker!

At træne pilates hos Malene har været den største gave for min ryg nogensinde. Jeg var på kraftig smertestillende i et halvt år mens jeg blev undersøgt for alverdens rygsygdomme. Jeg havde ingen normal nattesøvn og kunne næsten ikke lege med mine to børn pga smerter. Det viste sig at være en skoliose, der drillede mig. Jeg var i behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og osteopat mens jeg hældte smertestillende ind. Der var ikke den store bedring med de øvelser, jeg skulle træne.

Fra den dag jeg startede hos Malene, har jeg haft fremgang konstant og har ingen smertestillende taget. Pilatestræningen har vækket nogle helt andre muskelgrupper i min krop. Det var nødvendigt for at komme i bedring. Malene er utvivlsomt den dygtigste og mest motiverende træner jeg nogensinde har mødt. Malene er ekstremt kompetent og professionel i sin undervisning.

Daniel, selvstændig og far til tre

She literally saved my life.

After more than a year suffering from chronic lower back pain, multiple visits to different doctors (Orthopedists, Osteopaths, Chiropractors) all kinds of physical exams, including x-rays and MRI without any positive results. I finally found Malene.

She literally saved my life, having a chronic pain affects both the person who suffers and their whole family. I couldn't walk for more than 20 min without pain and I am only 37 years old.

After just a few sessions with her I felt the difference, she is simply wonderful, since I started to take her therapy focusing on Pilates training now I can say that I am free of pain, it has also taught me to be aware of my movements and thus have more control over my body.
I am so grateful to have met Malene.

Ana Quiros

Kommende webinarer

Rectus-illustration-07

Webinar om delte mavemuskler

Har du rectus diastase – uden at vide det?
Kom med på vores rectus diastase webinar – og hør om vores fem ugers virtuelle akademi, hvor du lærer hvordan du tager hånd om din diastase, sikkert og effektivt samler dine mavemuskler og får kontrol over og kontakt til din kernemuskulatur.

Vejrtrækning

Webinar om vejrtrækning

Kom med på vores webinar, og lær at trække vejret så dine lunger og din krop får mest muligt ud af ilten. Det giver dig ikke kun energi, men beroliger dit nervesystem og forbedrer dit immunforsvar. Jo mere effektivt du trækker vejret, des sundere bliver din krop.

Abonnér på vores nyhedsbrev

💚

Sider
korttyper vi tager imod