fbpx

Pilates som fysioterapeutisk behandling

Fysioterapi er målrettet dig som vil udvikle, vedligeholde eller genoprette din maksimale bevægelse og funktionsevne. Livet igennem kan der opstå omstændigheder såsom sygdom, tilskadekomst eller aldring som påvirker din bevægelse og funktionsevne, og gennem målrettet fysioterapi arbejder vi med din funktionelle bevægelse.

Hos Pilateshuset kombinerer vi fysioterapi med de gavnlige effekter af pilates, og kan bruges til genoptræning af stort set hele kroppen, eksempelvis ved ryg-, skulder- og nakkesmerte, hofte-, knæ- og ankelproblematikker og neurologiske sygdomme. Hos Pilateshuset udbyder vi en helhedsorienteret trænings- og behandlingsform som tilgodeser dit individuelle behov og problematikker. Malene, ejer af Pilateshuset, er uddannet fysioterapeut, og har flere års erfaring med forebyggelse og genoptræning af diverse skader, og hun anvender pilatesudstyret i fysioterapibehandlingen.

Book en tid

Der ydes tilskud til behandlingen gennem Sygesikring Danmark, og flere private sundhedsforsikringer.

Info

Malene undervisning3Hvor

I studiet eller over Zoom

Hvornår

Book en tid med en instruktør, når det passer dig.

Book en tid

Pris

Privattime: 749 kr.

X

COVID-19

Vi har åbent for virtuelle hold på Zoom og fysioterapeutiske konsultationer og genoptræning i Pilateshuset. Det er et krav at der bæres mundbind eller visir i vores studie. Desuden har vi åbent op for udendørs holdtræning. Medbring altid din egen måtte til holdene samt egen TRX-strop ved deltagelse på Pilates & TRX hold.
senest opdateret 1/3 – 2021

X

Det siger vores klienter

Prøv det - bare tre gange - det virker!

At træne pilates hos Malene har været den største gave for min ryg nogensinde. Jeg var på kraftig smertestillende i et halvt år mens jeg blev undersøgt for alverdens rygsygdomme. Jeg havde ingen normal nattesøvn og kunne næsten ikke lege med mine to børn pga smerter. Det viste sig at være en skoliose, der drillede mig. Jeg var i behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og osteopat mens jeg hældte smertestillende ind. Der var ikke den store bedring med de øvelser, jeg skulle træne.

Fra den dag jeg startede hos Malene, har jeg haft fremgang konstant og har ingen smertestillende taget. Pilatestræningen har vækket nogle helt andre muskelgrupper i min krop. Det var nødvendigt for at komme i bedring. Malene er utvivlsomt den dygtigste og mest motiverende træner jeg nogensinde har mødt. Malene er ekstremt kompetent og professionel i sin undervisning.

Daniel, 36 år Salgschef, nemlig.com

She literally saved my life.

After more than a year suffering from chronic lower back pain, multiple visits to different doctors (Orthopedists, Osteopaths, Chiropractors) all kinds of physical exams, including x-rays and MRI without any positive results. I finally found Malene.

She literally saved my life, having a chronic pain affects both the person who suffers and their whole family. I couldn't walk for more than 20 min without pain and I am only 37 years old.

After just a few sessions with her I felt the difference, she is simply wonderful, since I started to take her therapy focusing on Pilates training now I can say that I am free of pain, it has also taught me to be aware of my movements and thus have more control over my body.
I am so grateful to have met Malene.

Ana Quiros, 37 år

Abonnér på vores nyhedsbrev

-

Sider