fbpx
Hjem » Træning

Træn med Pilateshuset

Pilateshuset har et udbud af forskellige former for træning, og overordnet har du to muligheder. Hvis du vil træne i studiet foregår al træning på udstyr – det gælder både privat- og holdtræning. Hvis du vil træne med hjemmefra foregår din træning på måtte og over Zoom.
Fælles for alle mulighederne er at træningen tager udgangspunkt i pilatesprincipperne: kontrol, koncentration, centrering/stabilisering, præcision, vejrtrækning og flow. Ved kontinuerlig træning bliver du stærkere, mere smidig, kroppens led bliver mere stabile, og du forbedrer din udholdenhed – både fysisk og mentalt. Du får en mere bevidst holdning og en forbedret kropskontrol. Joseph H. Pilates kaldte selv metoden for ‘Contrology’.

Book gratis prøvetime*

*Gratis prøvetimen gælder holdtræning i studiet eller på Zoom.

Hvordan vil du gerne træne?

Privat og duet

Privat- og duettræning

Få personlig vejledning med fokus på dine individuelle behov med én til én træning. En privattime foregår på pilatesudstyret som består af reformer, cadillac, chairs, barrels mm.

Hold i studiet

Hold i studiet

Du kan træne på indendørs pilateshold i studiet Hovedvagtsstræde 1, 1. th. Se vores holdskema for ugens hold.

Online træning

Hold online

Vi tilbyder pilates matworkhold via Zoom. Uanset om du er nybegynder, eller har trænet pilates gennem flere år, så har vi et online pilateshold for dig.

Efterfødselstræning

Efterfødselstræning

På Pilateshuset efterfødselsforløb kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et lukket forløb med andre mødre og deres babyer, og du får grundig vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke dit bækkenbund, ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt øge din kropsbevidsthed.

Vejrtrækning

Vejrtrækning

Hos Pilateshuset går vi op i at hjælpe dig på vej til en sundere og mere hensigtsmæssig vejrtrækning. Hvad enten du er stresset, har KOL, astma, andre lungelidelser eller blot ønsker at forbedre din lungekapacitet så er du meget velkommen på vores vejrtrækningshold.

TRX/Pilates

TRX/Pilates

På vores vores kombinerede TRX- og pilateshold vil du opleve de gavnlige effekter af pilates i kombination med den funktionelle og dynamiske TRX suspension training.

Pilates for gravide

Gravidvideoer

I vores online træningsunivers for gravide kan du tilgå pilatestræning tilpasset din graviditet – lige når det passer dig. I træningsuniverset finder du gravidvideoer som er inddelt i trimester, samt en hverdagspakke, og en selvhjælpsmappe med teoretiske beskrivelser og videoer målrettet de mest typiske gener i graviditeten.

Online videoer

Online træningsprogrammer

Få adgang til Pilateshusets pilatesvideoer og lydfiler, og træn pilates lige når det passer dig. Træningsvideoerne er af 10-20 minutters varighed, og inddelt i forskellige niveauer. Udover træningsvideoer er der en række lydfiler med vejrtræknings- og afspændingsøvelser.

Abonnér på vores nyhedsbrev

💚