Vi har en træningsform der passer dig

Træn Pilates og TRX i Helsingør, Nordsjælland

Pilateshuset har et udbud af forskellige former for træning, og overordnet har du to muligheder. Hvis du vil træne i studiet foregår al træning på udstyr – det gælder både privat- og holdtræning. Hvis du vil træne med hjemmefra foregår din træning på måtte og over Zoom.

Privat/Duet

Træningen foregår enten som privattræning hvor du træner alene med en instruktør eller som duettræning, hvor du træner sammen med en træningsmakker og en instruktør. Du er sikret en personlig, fokuseret og utrolig effektiv træning tilrettelagt efter dig og dine behov. Træningen foregår på klassisk pilatesudstyr som fx reformer, cadillac, wunda chair og barrels. Ved hjælp af fjedre bliver dine bevægelser mere velkoordinerede og du opnår en bedre kropsforståelse. Den direkte feedback du får af apparaterne hjælper dine muskler med til at arbejde under mere optimale forhold. Det gør at du i løbet af kort tid vil opnå mærkbare forbedringer og se resultater.
Vi instruerer og guider dig tæt så du trygt kan træne på udstyret, uanset om du har skader, er helt ny til pilates eller har trænet i mange år.
Privattræning kan udover den forebyggende og styrkende træning, også bruges som fysioterapeutisk genoptræning.

Tower-hold

På vores pilates towerhold træner du med max. 7 andre deltagere, og du anvender din egen kropsvægt i træningen, samt fjedrene fra pilatesudstyret. I løbet af de 55 min. som holdet varer, kommer du igennem en række klassiske pilates matwork øvelser og en række øvelser på Tower. Alle øvelser har til formål at styrke din kernemuskulatur, øge din smidighed, og gøre dig mere stabil og udholden. 

Vores nærværende og professionelle instruktører træner ikke selv med på timen, men guider og korrigerer dig gennem træning. På den måde er du sikker på at gøre øvelserne rigtigt, og blive udfordret.

På Towerhold træner du af hygiejniske årsager enten med pilatessokker eller andre skridsikre strømper.

TRX-hold

TRX er funktionel træning med en ophængt strop, hvor du anvender din egen kropsvægt i træningsøvelserne. På disse hold vil du opleve de gavnlige effekter af pilates i kombination med den funktionelle og dynamiske TRX suspension training. Du vil få pulsen op og smil på læben. 

I alle bevægelser og øvelser, er enten fod eller hånd støttet af et “anchor point” i TRX-stroppen, mens den modsatte del af kroppen er i kontakt med jorden. Alt afhængig af hvor du placerer dig i forhold til dit “anchor point” kan du styre hvor stor en belastning og udfordring du ønsker i den pågældende øvelse, da du selv bestemmer hvor meget af din egen kropsvægt du bærer under træningen. Uanset hvilken øvelse du laver er TRX heltkropstræning.

Hjemmetræning

Zoom Matwork

Hvis du ønsker at træne hjemmefra og gerne vil guides og korrigeres af en instruktør, kan du tilmelde dig et matwork-forløb via Zoom. Du træner på det samme tidspunkt hver uge og med de samme mennesker. 

Tirsdage kl. 9 – 9.55.

Zoom Vejrtrækning

Bliv guidet gennem forskellige vejrtræknings- og afspændingsteknikker og lær at trække vejret mere hensigtsmæssigt. Læg dig tilrette derhjemme med en pude og et tæppe og deltag på vores forløb via Zoom. 

Tirsdage kl. 10 – 10.55.

Videoer

Træn når og hvor du vil med små videoer af 10 – 20 minutters varighed. Øvelsessekvenserne er inddelt i forskellige niveauer, så uanset om du er ny til pilates eller har trænet pilates i mange år kan du træne med.

Prøv en uge gratis helt uden binding!

Testimonials

Vil du prøve en time?

Vi tilbyder en gratis prøvetime til nye kunder på udvalgte hold.
Tilmeld dig et hold der passer dig.

Priser

Privat- og duettimer

Få personlig vejledning med fokus på dine individuelle behov med én til én træning, eller træn sammen med en træningsmakker. Privat og duettimer foregår på pilatesudstyret og varer 55 min.

Privattime hos Malene Pedersen: 850 kr.
Privattime: 750 kr.
Privattime med instruktøraspirant: 350 kr.
10 klip til privattræning: 6.000 kr.*

Duettime: 500 kr. pr. person
10 klip til duettræning: 4.000 kr. pr. person*

*10 klip til privattimer og duettimer gælder til Sara, Kiki og Nadia.

Holdtræning

Deltag på Pilateshusets små ekslusive pilates af 55 min. varighed.
Du kan enten betale kontant eller med klippekort.

Klippekort 
1 klip: 200 kr.
5 klip: 900 kr.
10 klip: 1.650 kr.
20 klip: 3.000 kr.
30 klip: 4.200 kr.
50 klip: 5.500 kr.*

*kan betales i 6 rater.

NB! Alle klippekort skal benyttes inden for 6 måneder, gældende fra købsdatoen.

Faste forløb

Tower forløb

Deltag på et fast forløb, eller saml dit eget hold og lad os skabe et forløb tilpasset jer.

Pris 1.400 kr.

Leder du efter noget andet?

Jeg har en skade

Vores fysioterapeut Malene kan sammen med dig lægge en plan.

Jeg er gravid

Vi hjælper dig med at blive så klar som muligt til fødslen.

Jeg vil i form efter fødsel

Tag baby med og lad os hjælpe dine muskler.