Retur

Køberen betaler for returneringen. På retursedlen vedlagt ordren findes detaljerede oplysninger herom.Returforsendelser er på eget ansvar, og det er vigtigt at kunden noterer sig tracking nummeret (nummeret står på dit returkvittering, så vi anbefaler du skriver det ned, tager et billede og/eller får pakken scannet ved indlevering).

Returvarer sendes til
Pilateshuset
Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th.
3000 Helsingør

Pakker skal sendes direkte til vores studie eller til en pakkeshop i Helsingør. Vi tager ikke imod pakker sendt med DAO. Varen skal være i samme stand, som ved modtagelse, såfrem dette ikke er tilfældet forbeholder os retten til at afvise returvaren. Vi skal have returpakker inden 14 dage fra modtagelsesdato, ellers vil pakken blive sendt retur.

 

Reklamationsret

Pilateshuset yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Pilateshuset indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Pilateshuset returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: info@pilateshuset.dk

Reklamationsvarer sendes til
Pilateshuset
Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th.
3000 Helsingør

Bemærk! Vi tager ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Pilateshuset har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vil fortryde købet, skal du returnere varen i samme stand, så refunderer vi det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Køberen betaler for returneringen. På retursedlen findes detaljerede oplysninger. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@pilateshuset.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Kundeservice
Ring til os på Tlf. 6170 3123
Fra mandag til fredag mellem kl. 09.00 – 15.00
Ellers svarer vi hurtigst muligt på: info@pilateshuset.dk

§1 Medlemskab

Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail og telefonnummer skal meddeles til Pilateshuset.

§2 Samtykke

til registrering af persondata. Ved indmeldelse i Pilateshuset, accepterer kunder at Pilateshuset indsamler, registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med Persondatalovens regler.

§3 Ændring af medlemsregler

Pilateshuset kan ændre medlemsreglerne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i Pilateshuset’s receptionsområde.

§4 Varighed

Klippekort udløber 6 måneder efter at klippekortet er købt. 

§5 Opsigelse

Et klippekort kan ikke opsiges. 

§6 Betaling

Betaling af privattimer og klippekort kan foretages i Pilateshuset med alle betalingskort på nær alm. Dankort. Ligeledes kan betales med MobilePay eller vi kan sende en faktura. Ved betaling af faktura er du ansvarlig for at betalingen sker rettidigt. 

§7 For sen betaling

Betales en regning ikke rettidigt vil der blive sendt en rykker pr. email. Betales regningen stadig ikke, vil der blive pålagt et rykkergebyr. Overholdes dette ikke kan Pilateshuset uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.

§8 Kvittering

Kvitteringen for købet sendes hvis det ønskes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§9 Prisændringer

Pilateshuset forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i receptionen senest 30 dage før prisændringerne træder i kraft.

§10 Holdudbud

Pilateshuset har ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold. Antallet af hold afhænger af antal medlemmer. Ved mindre end tre deltagere, kan hold aflyses af Pilateshuset med otte timers varsel.

§11 Ledige pladser

Pilateshuset kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet. Fremmøde registreres af underviseren i receptionen.

§12 Venteliste

Det er muligt at melde sig på venteliste til holdene. Står man på venteliste, vil man hvis der bliver en ledig plads på holdet modtage en mail. Man er ikke sikret en plads fordi man har modtaget mailen, da opfyldning af tilgængelige pladser også sker efter “først til mølle”-princippet. 

§13 Afbud

I tilfælde af afbud til holdtræning i Pilateshuset, skal dette foretages via bookingsystemet senest 12 timer før holdstart, ellers koster det et klip. Finder man ud af senere end 12 timer før at man er forhindret i at komme vil vi stadig blive glade for at du kontakter os på tlf. 61703123 eller info@pilateshuset.dk, og fortæller at du ikke kommer. Afbud til ene-lektioner eller duet-timer, skal meldes senest 24 timer før. For sent afbud, uanset årsag, medfører fuld betaling.
Ved afbud til forløb (tower, TRX, gravid eller efterfødsel) er det ikke muligt at få refunderet eller gemme/udskyde sit klip til en anden gang.

§14 Bero

Det er ikke muligt at sætte sit klippekort i bero. 

§15 Værdigenstande

Det anbefales værdigenstande låses inde i skabene i receptions området.

§16 Ansvar

Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af Pilateshuset er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Pilateshuset tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

§17 Tilskud fra ”Danmark”

Ved privattræning hos Fysioterapeut Malene Pedersen indsendes oplysningerne automatisk til sygeforsikring ”Danmark”. Dette kræver ikke længere lægehenvisning. Kunden er selv ansvarlig for at oplysningerne er korrekte.

§18 Forsikringstilskud/betaling

Der er stor forskel på om og hvor meget de forskellige sundhedsforsikringer dækker. Det er kundens eget ansvar at kontakte sin sundhedsforsikring og tjekke at de dækker klinikker uden for offentligsygesikring/ydernummer. Hvis de dækker klinikker uden for offentlig sygesikring/ydernummer, er det ydermere kundens eget ansvar at tjekke hvor stor en andel af prisen sundhedsforsikringen dækker. De fleste sundhedsforsikringer kræver en lægehenvisning for at give tilskud til behandling. Kunden afregner selv med Pilateshuset og eftersender herefter selv regningerne til sit forsikringsselskab. Medbring dokumentation fra forsikringsselvskabet hvor i de relevante oplysninger om tilskud til behandling står beskrevet. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Hvilke oplysninger behandler vi?

Velkommen som klient og kunde hos Pilateshuset.

I forbindelse med dine behandlinger og træning på klinikken, og køb på vores webshop er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig i overensstemmelse med persondataloven. Vores persondatapolitik beskriver, hvordan Pilateshuset (“www.pilateshuset.dk”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler disse personoplysninger om dig. Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre.

Pilateshuset
Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th
3000 Helsingør
info@pilateshuset.dk
CVR: 38887181

Oplysninger ved træning og behandling

I forbindelse med din behandling og træning på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).

Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9. Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.

Når du besøger www.pilateshuset.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden. Vi registrerer bl.a. hvilken type browser, du bruger, hvilke søgetermer, du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer. Indsamlingen har intet andet formål end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne på www.pilateshuset.dk, ligesom vi bruger informationerne til at målrette vores markedsføring på diverse kanaler, eksempelvis Google, Instagram og Facebook. Det hjælper os til at tilbyde vores brugere det mest relevante indhold. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Sikkerhed

Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].
Vi kan også anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].

 

Videregivelse af oplysninger

Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale.
Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.

De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.

 

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.

Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

Dine rettigheder vedrørende oplysningerne
Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse.

For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig.

 

Klage

Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

 

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og din e-mailadresse. Formålet er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig med din tilladelse. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

 

Oplysninger ved handel på vores webshop

Når du handler hos Pilateshuset skal du som minimum oplyse følgende:
Navn
Adresse
E-mail-adresse
Telefon- / mobilnummer
Kontonummer

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på www.pilateshuset.dk, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

 

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

 

Dine rettigheder for data indsamlet via www.pilateshuset.dk

Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til info@pilateshuset.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

 

Retten til berigtigelse

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

 

Retten til sletning

Der kan opstå tilfælde, hvor du har ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilfælde at dine oplysninger er nødvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

 

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Der kan ligeledes opstå tilfælde, hvor du er i din ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

 

Retten til indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsføringsøjemed. Gør din personlige situation det nødvendigt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du også til enhver tid ret til at gøre det.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@pilateshuset.dk.

 

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

 

Kontaktoplysninger

Pilateshuset er dataansvarlig for de persondata, som indsamles i klinikken, via Hjemmesiden og Webshoppen. Såfremt vi foretager ændringer i vores Persondatapolitik, vil denne side blive opdateret. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores Persondatapolitik kan du kontakte:

Pilateshuset
Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th
3000 Helsingør
CVR.: 38887181
info@pilateshuset.dk

Sådan foretager du et køb på Pilateshusets Webshop

Du bestiller en eller flere varer ved at tilføje varen, i den ønskede og tilgængelig størrelse, til kurven. Når du vil afslutte dit køb går du til Kassen. Derefter udfylder du de nødvendige oplysninger, herunder personoplysninger og betalingsoplysninger, og gennemfører købet. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Pilateshuset modtager betaling med VISA, VISA Electron, VISA Debit og Mastercard samt Mastercard Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Pilateshuset krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Når du handler hos os behandles dine kortoplysninger af QuickPay og Clearhaus, som begge er sikre elektroniske betalingsløsninger for Visa og Mastercard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Fragt og Levering

Pilateshuset pakker og afsender din vare inden for 2-3 arbejdsdage fra modtagelse af din ordre. I særlige perioder kan der ske forsinkelser.

Pilateshuset sørger for levering med PostNord til modtager på den adresse der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder deres leveringsbetingelser. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Pilateshuset naturligvis en ny leverance uden beregning.

Priser for Danmark
Hjemmelevering, 65 kr. (PostNord)
Afhentning i studiet – Gratis

Afhentning i studiet

Du kan også vælge at afhente din ordre i vores pilatesstudie Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th., 3000 Helsingør. Vores tider i studiet varierer, så notér i kommentarfeltet i kassen, hvornår du vil afhente, så aftaler vi en tid som passer dig bedst.

Afbestilling

Hvis du ønsker at afbestille en vare skal du hurtigst muligt, og inden vi afsender din pakke, kontakte os og meddele os dit ordre nummer så vi kan afbestille varen.

Reklamationsret

Pilateshuset yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Pilateshuset indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Pilateshuset returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: info@pilateshuset.dk

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Pilateshuset har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vil fortryde købet, skal du returnere varen i samme stand, så refunderer vi det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Køberen betaler for returneringen. På retursedlen findes detaljerede oplysninger.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@pilateshuset.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Kundeservice

Ring til os på Tlf. 6170 3123
Fra mandag til fredag mellem kl. 09.00 – 15.00
Ellers svarer vi hurtigst muligt på: info@pilateshuset.dk

Refundering og returnering

Retur

Køberen betaler for returneringen. På retursedlen vedlagt ordren findes detaljerede oplysninger herom.Returforsendelser er på eget ansvar, og det er vigtigt at kunden noterer sig tracking nummeret (nummeret står på dit returkvittering, så vi anbefaler du skriver det ned, tager et billede og/eller får pakken scannet ved indlevering).

Returvarer sendes til
Pilateshuset
Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th.
3000 Helsingør

Pakker skal sendes direkte til vores studie eller til en pakkeshop i Helsingør. Vi tager ikke imod pakker sendt med DAO. Varen skal være i samme stand, som ved modtagelse, såfrem dette ikke er tilfældet forbeholder os retten til at afvise returvaren. Vi skal have returpakker inden 14 dage fra modtagelsesdato, ellers vil pakken blive sendt retur.

 

Reklamationsret

Pilateshuset yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Pilateshuset indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Pilateshuset returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: info@pilateshuset.dk

Reklamationsvarer sendes til
Pilateshuset
Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th.
3000 Helsingør

Bemærk! Vi tager ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Pilateshuset har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vil fortryde købet, skal du returnere varen i samme stand, så refunderer vi det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Køberen betaler for returneringen. På retursedlen findes detaljerede oplysninger. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@pilateshuset.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Kundeservice
Ring til os på Tlf. 6170 3123
Fra mandag til fredag mellem kl. 09.00 - 15.00
Ellers svarer vi hurtigst muligt på: info@pilateshuset.dk

Medlemsregler hos Pilateshuset

§1 Medlemskab

Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail og telefonnummer skal meddeles til Pilateshuset.

§2 Samtykke

til registrering af persondataVed indmeldelse i Pilateshuset, accepterer kunder at Pilateshuset indsamler, registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med Persondatalovens regler.

§3 Ændring af medlemsregler

Pilateshuset kan ændre medlemsreglerne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i Pilateshuset’s receptionsområde.

§4 Varighed/Medlemskab

Klippekort og pakketilbud udløber 6 måneder efter at klippekortet er købt. Ved DIBS-aftale er der tale om et løbende medlemskab, som fortsætter indtil de topsige af en af parterne i henhold til §5.

§5 Opsigelse

Et klippekort kan ikke opsiges. Opsigelsesfristen for månedsmedlemskab (DIPS) er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske skriftligt via mail til info@pilateshuset.dk og er først gyldig ved modtagelse af bekræftelse pr. mail. Et månedsmedlemskab kan ikke opsiges i en bero-periode.

§6 Betaling

Betaling af privattimer og klippekort kan foretages i Pilateshuset med alle betalingskort på nær alm. Dankort. Ligeledes kan betales med MobilePay eller vi kan sende en faktura. Ved betaling af faktura er du ansvarlig for at betalingen sker rettidigt. Betaling af månedsmedlemskab (DIBS) trækkes automatisk den første i måneden over dit tilmeldte Dankort eller VisaDankort. For at dette er muligt skal kontooplysningerne stemme overens med DIBS’s kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet.

§7 For sen betaling

Betales en regning ikke rettidigt vil der blive sendt en rykker pr. email. Betales regningen stadig ikke, vil der blive pålagt et rykkergebyr. Ved månedsabonnement er kunden er til en hver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte og opdaterede. Overholdes dette ikke kan Pilateshuset uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.

§8 Kvittering

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§9 Prisændringer

Pilateshuset forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i receptionen senest 30 dage før prisændringerne træder i kraft.

§10 Holdudbud

Pilateshuset har ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold. Antallet af hold afhænger af antal medlemmer.Ved mindre end tre deltagere, kan hold aflyses af Pilateshuset med otte timers varsel.

§11 Ledige pladser

Pilateshuset kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet. Fremmøde registreres af underviseren i receptionen.

§12 Venteliste

Det er muligt at melde sig på venteliste til holdene. Står man på venteliste er det på eget ansvar at tjekke om man bliver flyttet fra venteliste til holdet. 1 døgn før og op til 2 timer før vil du modtage en sms, hvis der opstår plads på holdet. Husk derfor at slette dig fra ventelisten hvis du ikke længere ønsker at deltage. Melder du ikke fra ventelisten 12 timer før hold start, og får en plads, men ikke ønsker at deltage alligevel bliver afbuddet betragtet som for sent afbud.

§13 Afbud

I tilfælde af afbud til holdtræning i Pilateshuset, skal dette foretages via bookingsystemet senest 12 timer før holdstart, ellers koster det et klip hvis man har klippekort og 50 kr ved månedsmedlemskab. Finder man ud af senere end 12 timer før at man er forhindret i at komme vil vi stadig blive glade for at du kontakter os på tlf. 61703123 eller info@pilateshuset.dk, og fortæller at du ikke kommer, så vi har muligheden for at give pladsen til en anden.Afbud til ene-lektioner eller duet-timer, skal meldes senest 24 timer før. For sent afbud, uanset årsag, medfører fuld betaling.
Ved afbud til lukkede hold eller efterfødsel er det ikke muligt at få refunderet eller gemme/udskyde sit klip til en anden gang.

§14 Bero

Det er muligt at sætte et månedsmedlemskabet i bero i min. 2 uger af gangen og sammenlagt max. 3 måneder om året. Det er dog ikke muligt med to forskellige bero-perioder inden for samme måned. Abonnementet sættes i bero ved senest 14 dage før den ønskede bero-periode at sende en mail til info@pilateshuset.dk

§15 Værdigenstande

Det anbefales værdigenstande låses inde i skabene i receptions området.

§16 Ansvar

Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af Pilateshuset er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Pilateshuset tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

§17 Tilskud fra ”Danmark”

Ved privattræning hos Fysioterapeut Malene Pedersen indsendes oplysningerne automatisk til sygeforsikring ”Danmark”. Dette kræver ikke længere lægehenvisning. Kunden er selv ansvarlig for at oplysningerne er korrekte.

§18 Forsikringstilskud/betaling

Der er stor forskel på om og hvor meget de forskellige sundhedsforsikringer dækker. Det er kundens eget ansvar at kontakte sin sundhedsforsikring og tjekke at de dækker klinikker uden for offentligsygesikring/ydernummer. Hvis de dækker klinikker uden for offentlig sygesikring/ydernummer, er det ydermere kundens eget ansvar at tjekke hvor stor en andel af prisen sundhedsforsikringen dækker. De fleste sundhedsforsikringer kræver en lægehenvisning for at give tilskud til behandling. Kunden afregner selv med Pilateshuset og eftersender herefter selv regningerne til sit forsikringsselskab. Medbring dokumentation fra forsikringsselvskabet hvor i de relevante oplysninger om tilskud til behandling står beskrevet. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

Persondatapolitik

Hvilke oplysninger behandler vi?

Velkommen som klient og kunde hos Pilateshuset.

I forbindelse med dine behandlinger og træning på klinikken, og køb på vores webshop er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig i overensstemmelse med persondataloven. Vores persondatapolitik beskriver, hvordan Pilateshuset ("www.pilateshuset.dk", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler disse personoplysninger om dig. Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre.

Pilateshuset
Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th
3000 Helsingør
info@pilateshuset.dk
CVR: 38887181

Oplysninger ved træning og behandling

I forbindelse med din behandling og træning på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).

Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9. Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.

Når du besøger www.pilateshuset.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden. Vi registrerer bl.a. hvilken type browser, du bruger, hvilke søgetermer, du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer. Indsamlingen har intet andet formål end at optimere brugeroplevelsen og funktionerne på www.pilateshuset.dk, ligesom vi bruger informationerne til at målrette vores markedsføring på diverse kanaler, eksempelvis Google, Instagram og Facebook. Det hjælper os til at tilbyde vores brugere det mest relevante indhold. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Sikkerhed

Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].
Vi kan også anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].

Videregivelse af oplysninger

Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale.
Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.

De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.

Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

Dine rettigheder vedrørende oplysningerne
Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse.

For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig.

Klage

Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og din e-mailadresse. Formålet er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig med din tilladelse. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Oplysninger ved handel på vores webshop

Når du handler hos Pilateshuset skal du som minimum oplyse følgende:
Navn
Adresse
E-mail-adresse
Telefon- / mobilnummer
Kontonummer

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på www.pilateshuset.dk, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Dine rettigheder for data indsamlet via www.pilateshuset.dk

Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til info@pilateshuset.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til sletning

Der kan opstå tilfælde, hvor du har ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilfælde at dine oplysninger er nødvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Der kan ligeledes opstå tilfælde, hvor du er i din ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

Retten til indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsføringsøjemed. Gør din personlige situation det nødvendigt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du også til enhver tid ret til at gøre det.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@pilateshuset.dk.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Kontaktoplysninger

Pilateshuset er dataansvarlig for de persondata, som indsamles i klinikken, via Hjemmesiden og Webshoppen. Såfremt vi foretager ændringer i vores Persondatapolitik, vil denne side blive opdateret. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores Persondatapolitik kan du kontakte:

Pilateshuset
Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th
3000 Helsingør
CVR.: 38887181
info@pilateshuset.dk

Vilkår og betingelser

Sådan foretager du et køb på Pilateshusets Webshop

Du bestiller en eller flere varer ved at tilføje varen, i den ønskede og tilgængelig størrelse, til kurven. Når du vil afslutte dit køb går du til Kassen. Derefter udfylder du de nødvendige oplysninger, herunder personoplysninger og betalingsoplysninger, og gennemfører købet. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Pilateshuset modtager betaling med VISA, VISA Electron, VISA Debit og Mastercard samt Mastercard Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Pilateshuset krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Når du handler hos os behandles dine kortoplysninger af QuickPay og Clearhaus, som begge er sikre elektroniske betalingsløsninger for Visa og Mastercard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Fragt og Levering

Pilateshuset pakker og afsender din vare inden for 2-3 arbejdsdage fra modtagelse af din ordre. I særlige perioder kan der ske forsinkelser.

Pilateshuset sørger for levering med PostNord til modtager på den adresse der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder deres leveringsbetingelser. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Pilateshuset naturligvis en ny leverance uden beregning.

Priser for Danmark
Hjemmelevering, 65 kr. (PostNord)
Afhentning i studiet - Gratis

Afhentning i studiet

Du kan også vælge at afhente din ordre i vores pilatesstudie Hovedvagtsstræde 1-3, 1. th., 3000 Helsingør. Vores tider i studiet varierer, så notér i kommentarfeltet i kassen, hvornår du vil afhente, så aftaler vi en tid som passer dig bedst.

Afbestilling

Hvis du ønsker at afbestille en vare skal du hurtigst muligt, og inden vi afsender din pakke, kontakte os og meddele os dit ordre nummer så vi kan afbestille varen.

Reklamationsret

Pilateshuset yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Pilateshuset indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Pilateshuset returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: info@pilateshuset.dk

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Pilateshuset har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vil fortryde købet, skal du returnere varen i samme stand, så refunderer vi det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Køberen betaler for returneringen. På retursedlen findes detaljerede oplysninger.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@pilateshuset.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Kundeservice

Ring til os på Tlf. 6170 3123
Fra mandag til fredag mellem kl. 09.00 - 15.00
Ellers svarer vi hurtigst muligt på: info@pilateshuset.dk