Bliv matwork pilatesinstruktør

Hvad end du drømmer om at skifte karriereveje, blive klogere på din krop eller gerne vil supplere den læring du har om pilates, så er The Pilates Standards matworkuddannelse en spændende mulighed.

Gennem 100 timers pilatestræning og undervisning fordelt på 2 moduler og selvtræning lærer du blandt andet de centrale pilatesprincipper og de klassiske matworkøvelser.

Det er kun et krav at gennemføre eksamen, hvis du vil undervise som pilatesinstruktør.

Næste uddannelsesstart 2024

August mandag til torsdag d. 26.-29. kl. 9-17
September mandag til torsdag d. 23.-26. kl. 9-17.

Pris: 11.500 DKK

Early bird på 10 % hvis man tilmelder sig minimum 3 måneder før uddannelsens start.

Uddannelsens indhold

1. Modul

Intro mat

Intro mat er grundlaget for alle Pilates Standard uddannelsesprogrammer. Hvert program er opbygget omkring indholdet af dette kursus. Du vil lære INTRO Level øvelser på Mat, og stifte bekendskab med the PILATES STANDARD træningskomponenter (herunder filosofi, undervisningsmetoder, undervisningstruktur. – (16 timer)

Ideal mat

Ideal mat vil forbedre din evne til at undervise mennesker i alle aldre og med forskellige fysiske forudsætninger og behov. Du vil lære IDEAL Level øvelser på Mat, og hvordan du indarbejder dem i INTRO Mat sekvenserne. – (16 timer)

2. Modul

Basal anatomi og grundlæggende ortopædi

Dette kursus giver dig kendskab til kroppens anatomi og biomekaniske principper, samt til hvordan du underviser dine klienter med kroniske skader og/eller specifikke sygdomme i dit kommende arbejde som pilatesinstruktør. Symptomer vil bliver forklaret og passende modifikationer af øvelserne vil blive gennemgået og øvet.
– (16 timer)

Challenge mat

Fokus på Challenge mat er de basale biomekaniske principper, de komplekse Powerhouse Actions, samt CHALLENGE Level øvelser på Mat. Derudover vil du lære sofistikerede variationer af de øvelser du allerede kender, og udforske dem fra forskellige vinkler og perspektiver. CHALLENGE Mat fokuserer især på træningskomponenterne inden for områderne af cuing og flow, som er essentielle for at dyrke og videreudvikle dine undervisningsfærdigheder. – (16 timer)

Eksamen og certificering

For at blive certificeret THE PILATES STANDARD Matworkinstruktør skal du deltage på samtlige dele af kurset, og bestå en afsluttende eksamen. Eksamen består af en skriftlig og en mundtlig del. Ved beståelse af eksamen vil du automatisk blive listet på THE PILATES STANDARD’s hjemmeside som Pilates Matinstruktør, og du vil være klar til at undervise matworkhold.

Reeksamen

Skulle du dumpe din første test, kan du gå op igen inden for 3 måneder. Eksamen og første reeksamen er gratis inden for den første måned. Anden reeksamen koster $100, og skal tages inden for de første 2 måneder. Tredje eksamen koster $100, og skal tages inden for de første 3 måneder.

Har du spørgsmål til matworkuddannelsen er du velkommen til at kontakte os på info@pilateshuset.dk

Testimonials

Vores uddannelsesmuligheder

Comprehensive

The Pilates Standard Studio Apparatus Training er det mest omfattende og tilgængelige pilatesprogram til dato. Comprehensiveuddannelsen strækker sig over seks moduler, og der er påkrævet mellem 450 – 600 praktiktimer. Programmet indeholder øvelser på alle niveauer inklusiv øvelser på Måtte, Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels, Ped-0-Pull og med Magic Circle.

Vedligeholdelse

Alle instruktører som ønsker at bevare deres certificering fra The Pilates Standard skal være opmærksomme på at den reelle læring først starter efter du har afsluttet din uddannelse. Continued education og udvikling af ens evner som instruktør er en del af det at være pilatesinstruktør. Kun ved selv at forblive inspireret er det muligt at inspirere andre.