Comprehensive 2024

Datoerne for årets comprehensive uddannelse er lagt. Tag med på det ultimative pilateseventyr hvor du lærer øvelser på tre niveauer på Mat, Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels, Ped-0-Pull og med Magic Circle.

Nyhedsbrev Maj

I dette nyhedsbrev kan du læse mere om besøg fra USA samt hvordan du holder formen ved lige i løbet af sommeren.

Besøg fra USA

Vi er så heldige at Phoebe fra USA kommer og gæsteunderviser i Pilateshuset fra 19. til og med 24. juni. Phoebe er en af de mest erfarne, dygtige og skønne undervisere jeg kender. Book en privat eller duettime med Phoebe mens hun er i Danmark eller deltag på et af hendes hold.

Nyt vejrtrækningshold

Start året og ugen med dette 10 ugers åndedrætsforløb med 30 minutters fokus på din vejrtrækning i frokostpausen. Lær hvordan du trækker vejret mere hensigtsmæssigt, bliv guidet gennem konkrete vejrtrækningsøvelser, som du også kan anvende resten af ugen og skab balance i dit nervesystem. 

Online stream om vejrtrækning

"Vejrtrækning som nøglen til et sundere liv" torsdag d. 30. november kl. 14. Den måde, vi trækker vejret på, påvirker direkte vores fysiske og mentale tilstand. Vejrtrækning er en naturlig og instinktiv handling, som vi sjældent tænker over, men når vi begynder at forstå dens dybere betydning, åbner der sig en verden af muligheder for selv at påvirke vores liv i en både mentalt og fysisk sundere retning.

Rethinkit hos Pilateshuset

Rethinkit's mål er at blive den del af din garderobe som du holder mest af. De har fokus på at tøjet skal være langtidsholdbart og tidløst, samt have flere funktioner og kan bruges på kryds og tværs, da deres mål er at minimere mængden af tøj i din garderobe. 

Workshop: Fødsel og vejrtrækning

Mandag d. 18/9 - 2023, kl. 11.30 - 13.30 på Zoom. Online workshop med jordemoder Edith Mihura og fysioterapeut Malene Pedersen om fødsel og vejrtrækning.

Skal du med på næste matwork-uddannelse?

Har du gået og overvejet om du skulle tage matworkuddannelse og nåede du ikke med i år eller passede det ikke lige ind i dit liv lige nu, så kan det være at det skal være til næste år?

Fuld booket! Ekstra datoer

Det tog under en uge fra nyhedsbrevet om retreatet til Sverige kom ud før det var udsolgt. Det er helt vildt og flere har skrevet sig på venteliste. Derfor har jeg nu arrangeret endnu et retreat til The Lodge så flere har mulighed for at komme med.

En uges pilates i Spanien

Til foråret 2024 går turen til Spanien. Tag med på en uforglemmelig pilatesrejse til Molino del Rey nær Malaga. Nyd 7 ekslusive dage på vores eget private sted med pilates, vejrtrækning, afspænding og lækker vegetarisk mad midt i den smukkeste natur. Der er masser af muligheder for at tage på spændende vandreture.

Tag med til skønne Sverige

For 15. gang tager Malene på pilateseventyr og du er inviteret med. Denne gang går turen til Sverige og på dette luksuriøse ophold er der kun plads til 10 deltagere.

Fra hestesport til pilates

I efteråret 2022 tog Mie Matworkuddannelse fra The Pilates Standard hos Pilateshuset og nu er i fuld gang med Comprehensive-uddannelsen. Derfor har Mie brug for at træne på så mange forskellige kroppe som muligt, hvorfor vi tilbyder privattræning med hende for kun 350 kr.

Træn privat for kun 350 kr

Amina er i gang med at uddanne sig til Comprehensive Pilatesinstruktør og i den forbindelse har hun brug for at træne så mange forskellige kroppe som muligt. Derfor kan du træne billigere privattræning på pilatesudstyret hos hende.

Ny behandler i Pilateshuset

Vi er så heldige at Shaun Day er begyndt at tilbyde behandlinger i Pilateshuset. Shaun er uddannet massør, kinesiolog, zoneterapeut, Emotion Code facilitator og Access Consciousness Bars therapist, og arbejder med at balancere hele systemet. Læs mere om Shaun og hans behandlinger.

Girlfriend Collective hos Pilateshuset

Vi har udvidet vores shop med lækre varer fra Girlfriend Collective, som laver lækkert Eco-friendly træningstøj til kvinder i alle størrelser fra XXS - 6XL.

Intimkoncert i Pilateshuset den 28. oktober

Pilateshuset & duoen RØRT inviterer indenfor til en anderledes koncertoplevelse.

Fødselsforberedelse

‘Fødselsforberedelse og amning’ med Jordemoder Edith Mihura den 13. august giver jer al den viden, som du og din fødepartner har brug for om fødslen samt de følelser, tanker og situationer I kan støde på undervejs.