Træning i Helsingør og på Zoom

Som følge af Regeringens nyeste retningslinjer skal du per 29.10 enten bære maske eller visir i Pilateshuset, pånær når du er på din egen måtte eller i udstyrsrummet. Vi vil generelt bede dig om at komme så tæt på starttidspunktet for din aftale som muligt, komme omklædt (hvis muligt) og selv medbringe vand. Ved ankomst bedes du som det første udføre korrekt håndhygiejne og enten gå ud og vaske hænder og/eller bruge vores spritdispenser. Ved træning på hold bedes du selv medbringe en måtte. Vi vil bede dig blive hjemme hvis du eller nogle i din husstand har symptomer på corona.

På forhånd tak og vi glæder os til at se dig!

Log ind og holdskema

PRIVATTRÆNING

Få personlig vejledning med fokus på dine individuelle behov med én til én træning. En privattime foregår på pilatesudstyret som består af reformer, Cadillac, chairs, barrels mm.

HOLDTRÆNING

På Pilatshusets små ekslusive måttehold træner du sammen med max 5 andre. Du skal ikke medbringe andet end dig selv og et hold tager 55 min.

ONLINE TRÆNING

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du træne med Pilateshuset online. Vi tilbyder både virtuelle hold på zoom og træningsvideoer du kan benytte dig af lige når det passer dig.

GRAVIDTRÆNING

Vores graviditetstræning har særlig fokus på dig og din graviditet og vi tilpasser øvelserne herefter. Vi har øget fokus på holdning, vejrtrækning, bækkenbund samt mave og ryg og styrker de belastede muskelgrupper. Du er i trygge hænder under din træning, da vores hold er små ekslusive hold med max 6 deltagere.

GENOPTRÆNING

Den fysioterapeutiske behandling bygger på en helhedsforståelse af det enkelte menneske. Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark og flere private sundhedsforsikringer

VEJRTRÆKNING

Hos Pilateshuset går vi meget op i at forsøge at hjælpe dig på vej til en sundere og mere hensigtsmæssig vejrtrækning. Hvad enten du er stresset, har KOL, astma, andre lungelidelser eller blot ønsker at forbedre din lungekapacitet så er du meget velkommen på vores vejrtrækningshold hvor du deltager sammen med max. 5 andre deltagere.

EFTERFØDSEL

På Pilateshuset’s efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et lukket forløb med max 5 andre mødre og deres babyer og får grunding vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke din bækkenbund, ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt øge din kropsbevidsthed.

MANDEHOLD

Vi har for at ære mændene lavet et rent mandehold i Pilateshuset – dermed ikke sagt at mænd ikke er velkomne på vores andre hold – Mænd er i høj grad velkommen på ALLE hold!

Men hver tirsdag kl.16.30 er kvinderne dog ikke velkomne.

SENIOR TRÆNING

På vores senior hold deltager du sammen med max. 5 andre seniorer. Vi træner hele kroppen og har til hensigt at forbedre bl.a. styrke, bevægelighed og balance. Uanset om du har problematikker i kroppen eller ej er du meget velkommen.