PRIVATTRÆNING

Få personlig vejledning med fokus på dine individuelle behov med én til én træning. En privattime foregår på pilatesudstyret som består af reformer, Cadillac, chairs, barrels mm.

GENOPTRÆNING

Den fysioterapeutiske behandling bygger på en helhedsforståelse af det enkelte menneske. Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark og flere private sundhedsforsikringer

HOLDTRÆNING

På Pilatshusets små ekslusive måttehold træner du sammen med max 5 andre. Du skal ikke medbringe andet end dig selv og et hold tager 55 min.

GRAVIDTRÆNING

Vores graviditetstræning har særlig fokus på dig og din graviditet og vi tilpasser øvelserne herefter. Vi har øget fokus på holdning, vejrtrækning, bækkenbund samt mave og ryg og styrker de belastede muskelgrupper. Du er i trygge hænder under din træning, da vores hold er små ekslusive hold med max 6 deltagere.

MANDEHOLD

Vi har for at ære mændene lavet et rent mandehold i Pilateshuset – dermed ikke sagt at mænd ikke er velkomne på vores andre hold – Mænd er i høj grad velkommen på ALLE hold!

Men hver tirsdag kl.16.30 er kvinderne dog ikke velkomne.

VEJRTRÆKNING

Hos Pilateshuset går vi meget op i at forsøge at hjælpe dig på vej til en sundere og mere hensigtsmæssig vejrtrækning. Hvad enten du er stresset, har KOL, astma, andre lungelidelser eller blot ønsker at forbedre din lungekapacitet så er du meget velkommen på vores vejrtrækningshold hvor du deltager sammen med max. 5 andre deltagere.

EFTERFØDSEL

På Pilateshuset’s efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et lukket forløb med max 5 andre mødre og deres babyer og får grunding vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke din bækkenbund, ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt øge din kropsbevidsthed.

SENIOR TRÆNING

På vores senior hold deltager du sammen med max. 5 andre seniorer. Vi træner hele kroppen og har til hensigt at forbedre bl.a. styrke, bevægelighed og balance. Uanset om du har problematikker i kroppen eller ej er du meget velkommen.

ONLINE TRÆNING

Med Pilateshusets online træningsunivers får du adgang til en række videoer af 10-20 minutter varighed som alle kan udføres uden nogen form for redskaber eller særligt udstyr. Øvelsessekvenserne er inddelt i forskellige niveauer, så uanset om du er ny til pilates eller har trænet pilates i mange år kan du træne med.