fbpx

Vilkår og betingelser

Sådan foretager du et køb på Pilateshusets Webshop

Du bestiller en eller flere varer ved at tilføje varen, i den ønskede og tilgængelig størrelse, til kurven. Når du vil afslutte dit køb går du til Kassen. Derefter udfylder du de nødvendige oplysninger, herunder personoplysninger og betalingsoplysninger, og gennemfører købet. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Pilateshuset modtager betaling med VISA, VISA Electron, VISA Debit og Mastercard samt Mastercard Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Pilateshuset krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Når du handler hos os behandles dine kortoplysninger af QuickPay og Clearhaus, som begge er sikre elektroniske betalingsløsninger for Visa og Mastercard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Fragt og Levering

Pilateshuset pakker og afsender din vare inden for 2-3 arbejdsdage fra modtagelse af din ordre. I særlige perioder kan der ske forsinkelser.

Pilateshuset sørger for levering med PostNord til modtager på den adresse der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord deres leveringsbetingelser. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Pilateshuset naturligvis en ny leverance uden beregning.

Priser for Danmark

Hjemmelevering, 65 kr. (PostNord)
Afhentning i studiet – Gratis

Afhentning i studiet

Du kan også vælge at afhente din ordre i vores pilatesstudie Stengade 51E, 1.sal, 3000 Helsingør. Vores tider i studiet varierer, så notér i kommentarfeltet i kassen, hvornår du vil afhente, så aftaler vi en tid som passer dig bedst.

Afbestilling

Hvis du ønsker at afbestille en vare skal du hurtigst muligt, og inden vi afsender din pakke, kontakte os og meddele os dit ordre nummer så vi kan afbestille varen.

Retur

Køberen betaler for returneringen. På retursedlen vedlagt ordren findes detaljerede oplysninger herom.Returforsendelser er på eget ansvar, og det er vigtigt at kunden noterer sig tracking nummeret (nummeret står på dit returkvittering, så vi anbefaler du skriver det ned, tager et billede og/eller får pakken scannet ved indlevering).

Returvarer sendes til:

Pilateshuset
Stengade 51E, 1.sal
3000 Helsingør

Pakker skal sendes direkte til vores studie eller til en pakkeshop i Helsingør. Vi tager ikke imod pakker sendt med DAO. Varen skal være i samme stand, som ved modtagelse, såfrem dette ikke er tilfældet forbeholder os retten til at afvise returvaren.

Vi skal have returpakker inden 14 dage fra modtagelsesdato, ellers vil pakken blive sendt retur.

Kundeservice

Ring til os på Tlf. 6170 3123
Fra mandag til fredag mellem kl. 09.00 – 15.00
Ellers svarer vi hurtigst muligt på: info@pilateshuset.dk

Reklamationsret

Pilateshuset yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Pilateshuset indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Pilateshuset returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: info@pilateshuset.dk

Reklamationsvarer sendes til:

Pilateshuset
Stengade 51E, 1.sal
3000 Helsingør

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Pilateshuset har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vil fortryde købet, skal du returnere varen i samme stand, så refunderer vi det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Køberen betaler for returneringen. På retursedlen findes detaljerede oplysninger.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@pilateshuset.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Abonnér på vores nyhedsbrev

💚

Sider
korttyper vi tager imod