fbpx

Privat- og duettræning

Få det maksimale ud af din træning med pilatesudstyret

Træningen foregår enten som privattræning hvor du træner alene med en instruktør eller som duettræning, hvor du træner med en træningsmakker og en instruktør. Du er sikret en personlig, fokuseret og utrolig effektiv træning tilrettelagt efter dig og dine behov. Træningen foregår på klassisk pilatesudstyr som fx reformer, cadillac, wunda chair og barrels. Udstyret er medvirkende til at dine bevægelser bliver mere velkoordinerede, du opnår hurtigt bedre kropsforståelse og dine muskler arbejder dermed under mere optimale forhold hvilket gør at du i løbet af kort tid vil opnå mærkbare resultater og se forbedringer. Vi instruerer og guider dig tæt så du kan trygt træne på udstyret uanset om du har skader, er helt ny til pilates eller har trænet i mange år.

Privattræning kan udover forebyggende og styrkende træning også bruges som fysioterapeutisk genoptræning.

Læs mere om fysioterapi

Book en tid

Pilates på udstyr

Pilatesudstyret er skabt og udviklet af Joseph H. Pilates (1883-1967), og han navngavn system Contrology (det vi i dag kender som klassisk pilates). Dette udstyr anvender vi stadig den dag i dag med stor succes til fysioterapi, vedligeholdende samt forebyggende træning, og vi kender dem under navne som reformer, cadillac og wunda chair.

Pilatesudstyret kan bruges til at forbedre styrke, bevægelighed, udholdenhed og stabilitet i hele kroppen. Fjedermodstanden kan enten bruges som en hjælp eller som en udfordring alt afhængig af hvilket mål du ønsker at opnå med den konkrete øvelse. Intet er overlagt til tilfældighederne, du guides præcist og sikkert gennem øvelserne af vores professionelle og personlige pilatesinstruktører.

For at opnå de bedst mulige resultater med din genoptræning skræddersyes et hjemmeprogram, som tilgodeser dine behov og bevarer din opmærksomheden på de områder vi arbejder med sammen i Pilateshuset. Derved bliver den fornyede kropsbevidsthed inkorporeret i din hverdag. Vores ønske er at du efter ganske få træningsgange, kan mærke en forbedring i smerteniveau og/eller din formåen i dagligdagen. Kontakt os og book en privatkonsultation.

Info

Hvor

I studiet eller online

Hvornår

Alle hverdage, kontakt os for at aftale en tid

Pris

Privattime: 749 kr.
10 klip til privattimer: 6000 kr.*

Duettime: 499 kr. per person
10 klip til duettimer, per person: 4000 kr.*

*Klippekort til privat- og duettimer gælder kun hos Sara og Dorthe.

Afbud senest 24 timer før, uanset årsag.

Træn billigere hos en instruktøraspirant

Hos Pilateshuset uddanner vi pilatesinstruktører. Det er muligt at træne privattræning på pilatesudstyret hos instruktøraspiranterne til en lavere pris så længe de er under uddannelse. Priserne er inddelt efter hvor langt i uddannelsesforløbet aspiranterne er:

Efter bestået 100 timers eksamenen: 349 kr
Efter bestået 300 timers eksamenen: 399 kr.
Efter bestået 400 timers eksamenen: 499 kr/privattime og 299 kr/duettime pr. person.

Book en tid

Læs mere om uddannelsen

Se vores andre træningsmuligheder

Holdtræning

Holdtræning

På Pilatshusets små ekslusive måttehold træner du sammen med max 5 andre. Du skal ikke medbringe andet end dig selv og et hold tager 55 min.

Cecilie half

Online træning

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du træne med Pilateshuset online. Vi tilbyder både virtuelle hold på zoom og træningsvideoer du kan benytte dig af lige når det passer dig.

Gravidtræning

Gravidtræning

Vores graviditetstræning har særlig fokus på dig og din graviditet og vi tilpasser øvelserne herefter. Vi har øget fokus på holdning, vejrtrækning, bækkenbund samt mave og ryg og styrker de belastede muskelgrupper. Du er i trygge hænder under din træning, da vores hold er små ekslusive hold med max 6 deltagere.

Efterfødselstræning med baby

Efterfødsel

På Pilateshuset’s efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et lukket forløb med max 5 andre mødre og deres babyer og får grunding vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke din bækkenbund, ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt øge din kropsbevidsthed.

Træningsvideoer

Træningsvideoer

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du træne med Pilateshuset online. Vi tilbyder både virtuelle hold på zoom og træningsvideoer du kan benytte dig af lige når det passer dig.

Vejrtrækning og afspænding

Vejrtrækning

Hos Pilateshuset går vi meget op i at forsøge at hjælpe dig på vej til en sundere og mere hensigtsmæssig vejrtrækning. Hvad enten du er stresset, har KOL, astma, andre lungelidelser eller blot ønsker at forbedre din lungekapacitet så er du meget velkommen på vores vejrtrækningshold hvor du deltager sammen med max. 5 andre deltagere.

Mandehold

Mandehold

Vi har, for at ære mændene, lavet et rent mandehold i PIlateshuset – dermed ikke sagt at mænd ikke er velkomne på vores andre hold – Mænd er i høj grad velkomne på ALLE hold!

Seniortræning

Seniortræning

På vores seniorhold deltager du sammen med max. 5 andre seniorer. Vi træner hele kroppen og har til hensigt at forbedre bl.a. styrke, bevægelighed og balance. Uanset om du har problematikker i kroppen eller ej er du meget velkommen.

Vores seniorhold er grundet Covid-19 nedlagt. Hvis du er i risikogruppe, anbefaler vi at du træner privat, ellers er du velkommen på vores almindelige hold.

X

COVID-19

Vi har åbent for virtuelle hold på Zoom og fysioterapeutiske konsultationer og genoptræning i Pilateshuset. Det er et krav at der bæres mundbind eller visir i vores studie. Desuden har vi åbent op for udendørs holdtræning. Medbring altid din egen måtte til holdene samt egen TRX-strop ved deltagelse på Pilates & TRX hold.
senest opdateret 1/3 – 2021

X

Abonnér på vores nyhedsbrev

-

Sider