fbpx

Pilates for gravide

Der er absolut ingen grund til at stoppe med at motionere fordi du er gravid. Flere studier viser at fysisk aktivitet er en god forberedelse frem mod din fødsel. Ofte medfører fast gravidtræning nemlig en nemmere graviditeter med færre graviditetsgener, og færre komplikationer under fødslen. Du sikrer nemlig at din krop er forberedt, og klar til det som venter.

Book din første time gratis

Som gravid i første trimester kan du i princippet træne med på alle Pilateshusets almindelige hold. Har du aldrig prøvet Pilates før eller har du ikke dyrket motion før din graviditet, så anbefaler vi at du starter direkte på vores gravidhold.
Det samme er gældende hvis du ved træning på vores almindelige pilateshold oplever, at der er for mange øvelser, som ikke længere fungerer for dig eller at du oplever selv de mindste komplikationer.

Pilateshusets gravidtræning

Vores gravidtræning har særligt fokus på dig, og hvor langt du er i din graviditet, derfor tilpasser vi pilatesøvelserne herefter. Vi har øget fokus på holdning, vejrtrækning, bækkenbund samt mave og ryg, og på at styrke de muskelgrupper som belastes under din graviditet. Du er i trygge hænder under din træning, da vores hold er små og ekslusive med max 6 deltagere. Ved at træne pilates under graviditeten gør du en aktiv indsats for at forebygge bækkenløsning, svangerskabsforgiftning og graviditetssukkersyge samt reducerer muskel-, mave- og ledsmerter.

Vi har gravidhold:

Hver tirsdag kl. 19 virtuelt på Zoom.
Hver torsdag kl. 10.15 virtuelt på Zoom.

Det er naturligvis også muligt at vælge privattræning på pilatesudstyret under din graviditet. Her får du 100% opmærksomhed på dig, og timen planlægges efter din graviditet og behov. Det vil sige at vi arbejder målrettet med dine styrker og svagheder, og gør dig så klar til fødslen som overhovedet muligt. Skulle du have særlige udfordringer eller gener som gør at du ikke kan deltage på vores gravidhold anbefaler vi også privattræning.

Grundet Covid-19 er privattræning i studiet, uden journalføring ikke muligt. Indtil dette er tilladt igen, tilbyder vi også privat virtuel træning.

Se også Træningsvideoer for gravide

Info

Hvornår?

Tirsdage kl: 19:00
Torsdage kl: 10.15

Begge dage på Zoom

Pris

Gratis prøvetime
5 klip 600 kr.
10 klip 1100 kr.

Det siger vores gravide kunder

Tusind tak for en virkelig dejlig time!

Jeg var helt høj bagefter. Jeg troede slet ikke, at jeg ville kunne følge med pga. maven, men det hele var så fint tilrettelagt, og jeg følte mig faktisk stærk i kroppen bagefter - for første gang i lang tid.

Naja - Gravid uge 32

Læs om vores andre online træningsmuligheder

Efterfødselstræning med baby

Efterfødsel

På Pilateshuset’s efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et lukket forløb med max 5 andre mødre og deres babyer og får grunding vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke din bækkenbund, ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt øge din kropsbevidsthed.

Vejrtrækning og afspænding

Vejrtrækning

Hos Pilateshuset går vi meget op i at forsøge at hjælpe dig på vej til en sundere og mere hensigtsmæssig vejrtrækning. Hvad enten du er stresset, har KOL, astma, andre lungelidelser eller blot ønsker at forbedre din lungekapacitet så er du meget velkommen på vores vejrtrækningshold hvor du deltager sammen med max. 5 andre deltagere.

Cecilie half

Online træning

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du træne med Pilateshuset online. Vi tilbyder både virtuelle hold på zoom og træningsvideoer du kan benytte dig af lige når det passer dig.

Pilates

Pilates

Vores pilateshold er både for dig som er nybegynder og dig som har trænet i mange år. Vi tilpasser undervisningen efter hvem I er på holdet og giver jer hver især individuelle rettelser og udfordringer.

Pilates øvet

Pilates øvet

Pilates øvet for dig som har trænet pilates længe, og som har godt styr på øvelserne og rækkefølgen. Der er en del mere flow på disse timer, mere avancerede øvelser og færre forklaringer af øvelserne.

Pilates med props

Pilates med props

Pilates med props er træning med redskaber som lille bold, håndvægte, foam roller og Magic Circle. Det er et must at du har det pågældende redskab for at du kan tilmelde dig timen. Har du ikke udstyret, men er interesseret i at købe, så se vores webshop.

Book din første time på gravidhold gratis

Udfyld formularen.

Book din første time på et gravidhold gratis. Efterfølgende bliver du oprettet i vores holdsystem, og kan købe og booke klippekort til mere pilatestræning.  Dato, måned og år:

  Adresse

  Postnummer og By

  Træningsvideoer for gravide

  Er det svært at finde et holdtidspunkt som passer dig til din gravidtræning, så har vi en løsning som kan tilpasses din graviditet, lige når det passer dig. Vi har et univers med online gravidtræning fyldt med teoretiske videoer, træningsøvelser inddelt i trimister samt en hverdagspakke med en kombination af forskellige små øvelser som kan laves alle steder.

  Prøv vores online univers, og få tre-dages gratis prøveperiode

  Abonnér på vores nyhedsbrev

  -

  Sider