fbpx

Efterfødselstræning med pilates

Under graviditeten og fødslen udsættes kroppen for store belastninger og udfordringer, og derfor er det vigtigt efterfølgende at genskabe din optimale bevægelighed, balance i kroppen og genfinde din form på ny. Ved opstart på vores efterfødselsforløb tjekker vi din mave for delte mavemuskler, også betegnet rectus diastase.

Book dig på et forløb

På Pilateshuset’s efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et forløb over 8 uger, med få andre mødre og deres babyer. Du får grundig vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke dit bækkenbund samt din ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt får øget din kropsbevidsthed. Efterfødselstræningen foregår på måtter med brug af forskellige redskaber. Du lærer kroppen at kende på ny og genopbygger gradvis kroppen med pilatesøvelser som giver dig styrke, stabilitet, stamina og fleksibilitet.

Normalt anbefales det at starte ca. 8 uger efterfødslen, når lægen har sagt god for træning.

Efterfødselsforløb online og i studiet

Vores efterfødselsforløb foregår enten virtuelt på zoom eller fysisk hos Pilateshuset i Helsingør.
Et forløb strækker sig over 8 gange, fordelt på 8 uger, og hver træningstime varer i 55 min. Når du deltager virtuelt vil du forud for forløbet blive ringet op med videopkald af vores fysioterapeut Malene som vil tjekke dig for rectus diastase.
Samme tjek sker i Pilateshuset når du deltager på vores fysiske hold. Der vil være en opfølgning halvvejs i forløbet og når forløbet afsluttes.

Pris for 8 ugers efterfødselsforløb 999 kr.

Vi starter løbende nye efterfødselshold op, så kontakt os hvis du er interesseret i at starte. Er du og din mødregruppe interesseret i et lukket forløb kan dette efter aftale arrangeres.

Træning på pilatesudstyr

Skulle du være interesseret i at træne privattræning på vores klassiske pilatesudstyr som bl.a. indbefatter reformer og barrels, er dette naturligvis også muligt – og baby er selvfølgelig meget velkommen til dine privattimer. Når du træner én til én er fokus 100% på dig og dine behov. Vi arbejder med dine styrker og svagheder, og skulle du have komplikationer efter fødslen, som gør det er svært at deltage på et hold er privattræning et oplagt valg. Føler du dig usikker på om du er klar til at deltage på et hold er du også meget velkomment til i første omgang at booke en privattime. På din privattime vil din instruktør tage sig kærligt af dig, teste dig for rectus diastase og tjekke dit generelle fysiske niveau efter fødslen. Der er mulighed for at få hjemmeøvelser, og du vil blive vejledt i hvilken fremsigtet løsning der vil være bedst for netop dig.

Grundet Covid-19 er privattræning i studiet, uden journalføring ikke muligt. Indtil dette er tilladt igen, tilbyder vi også privat virtuel træning.

Skulle du have spørsmål eller ønsker du at tilmelde dig et af vores efterfødselsforløb eller en privattime, så kontakt os endelig.

Book dig på et forløb

Kontakt os

Info

Hvornår?

Torsdage kl: 11.30

– på Zoom

Pris

8 ugers forløb – 999 kr.

Book dig på

Læs om vores andre online træningsmuligheder

Gravidtræning

Gravidtræning

Vores graviditetstræning har særlig fokus på dig og din graviditet og vi tilpasser øvelserne herefter. Vi har øget fokus på holdning, vejrtrækning, bækkenbund samt mave og ryg og styrker de belastede muskelgrupper. Du er i trygge hænder under din træning, da vores hold er små ekslusive hold med max 6 deltagere.

Vejrtrækning og afspænding

Vejrtrækning

Hos Pilateshuset går vi meget op i at forsøge at hjælpe dig på vej til en sundere og mere hensigtsmæssig vejrtrækning. Hvad enten du er stresset, har KOL, astma, andre lungelidelser eller blot ønsker at forbedre din lungekapacitet så er du meget velkommen på vores vejrtrækningshold hvor du deltager sammen med max. 5 andre deltagere.

Cecilie half

Online træning

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du træne med Pilateshuset online. Vi tilbyder både virtuelle hold på zoom og træningsvideoer du kan benytte dig af lige når det passer dig.

Pilates

Pilates

Vores pilateshold er både for dig som er nybegynder og dig som har trænet i mange år. Vi tilpasser undervisningen efter hvem I er på holdet og giver jer hver især individuelle rettelser og udfordringer.

Pilates øvet

Pilates øvet

Pilates øvet for dig som har trænet pilates længe, og som har godt styr på øvelserne og rækkefølgen. Der er en del mere flow på disse timer, mere avancerede øvelser og færre forklaringer af øvelserne.

Pilates med props

Pilates med props

Pilates med props er træning med redskaber som lille bold, håndvægte, foam roller og Magic Circle. Det er et must at du har det pågældende redskab for at du kan tilmelde dig timen. Har du ikke udstyret, men er interesseret i at købe, så se vores webshop.

Book dig på vores 8-ugers efterfødselsforløb

Udfyld formularen, så kontakter vi dig om opstart af efterfødselshold.

Samtidig bliver du oprettet i vores holdsystem, og kan købe klippekort og booke dig på hold til pilatestræning.


  Dato, måned og år:

  Adresse

  Postnummer og By

  Abonnér på vores nyhedsbrev

  -

  Sider