Nøglen til et friere liv

Drømmer du om mere frihed og større balance i dit liv. Vil du gerne dykke dybere i dig selv og finde din indre passion. Ønsker du at bryde de reaktionsmønstre, du har i konflikter med dine venner, kolleger og nære familie og samtidig føle dig mere forstået.

Er du klar på gøre en indsats for at komme tættere på at udleve det, du drømmer om og længes efter. Vil du have hjælp til at udvikle din menneskelighed og få et mere solidt fundament? Vil du have støtte til at føle dig mere til stede i livet og i nuet?

Hos os kan du få hjælp til at få øje på dig selv og finde balance i din fysiske og mentale sundhed og dermed sætte dig selv mere fri.

Din guide til et bedre selvvejr

Download din gratis “guide til bedre selvvejr” med 5 små øvelser, som kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om din vejrtrækning, dig selv og dit samspil med andre.

* = Obligatorisk felt

Hvis du tilmelder dig til vores mails, indsamler vi oplysning om dit navn og din e-mailadresse. Formålet er at gøre os i stand til at levere mails til dig med din tilladelse. Du kan til enhver tid afmelde dig vores mails.

Kommende begivenheder

Retreat på Bornholm

Tag med på selvvejrs-retreat

Tre dages retreat med tid til fordybelse hvor vi har fokus på dit selvværd og din vejrtrækning. Styrk dit selvvejr med opmærksomhed, handlekraft og nærvær.

Hvordan har din opvækst påvirket dit selvværd? Hvordan bryder du fri af de mønstre som barndommen har skabt? Gå på opdagelse i dig selv og dit liv og dyk ned i både fortid, nutid og visioner for fremtiden.

Du vil på dette retreat gennem vejrtrækningsøvelser i kombination med terapeutiske greb arbejde med hvordan du får en mere hensigtsmæssig vejrtrækning, styrker dit eget selvværd og finder frem til din indre passion.

Nordlandet danner med sin intime og hyggeligt atmosfære ramme for retreatet. Hotellet har beliggenhed i naturskønne omgivelser på nordspidsen af Bornholm. Lad dig indkvartere på minimalistisk nordisk inspirerede værelser med havudsigt og lad den afslappede luksus og ro give dig inspiration til fordybelse.

Info

Retreatet finder sted på Nordlandet i Allinge på Bornholm, mandag d. 22. – onsdag d. 24. maj 2023.

Pris: 7.375 kr pr. pers. i delt dobbeltværelse med havudsigt.

Tillæg på 600 kr. for enkeltværelse.

Program

Mandag

 • kl. 14:00 Velkommen til, introduktion til retreatet, udlevering af workbook
 • kl. 14:30 – 18:00 Kursus samt præcisering af selvreflektion opgaver til dagen efter.

Tirsdag

 • kl. 9:00 – 12:00 Kursus
 • kl. 12:00 – 14:00 Pause og selvreflektion opgave
 • Kl. 14:00 – 18.00 Kursus

Onsdag

 • kl. 9:00 – 12:00 Kursus
 • kl. 12:00 Afsluttende frokost og farvel

Inkluderet i prisen er

 • 3 dages kursus med vejrtrækningsteknikker og selvudviklingsøvelser
 • morgenmad tirsdag og onsdag
 • frugt, the/kaffe og sødt i løbet af kursusdagene.
 • 2 retters frokost menu inklusiv most på afrejsedagen.
 • kuglepen og notesblok.

Transport, drikkevarer, aftensmad mandag og tirsdag samt frokost tirsdag betales og bookes seperat. 

Hvem er vi?

Selvvejr afholder forskellige retreats, foredrag og workshops, som giver dig værktøjer til, hvordan du bliver klogere på dig selv og på dit samspil med andre, så du opnår en større frihed, til at være i verden som den du er.

Malene Pedersen

Malene er uddannet fysioterapeut og pilatesinstruktør og arbejder til dagligt med begge dele i Pilateshuset i Helsingør, som hun også er ejer af. Hun har i løbet af de sidste mange år dykket ned i vejrtrækningens gavnlige effekter, og ønsker at oplyse klienter såvel som instruktører om denne glemte kunst som vi alle har lige ved hånden.

Privat er Malene mor til to børn fra 2016 og 2019 og bor sammen med børnenes far.

Maria Løvgreen

Maria er uddannet familieterapeut og parterapeut MPF fra Blackbird Institute og har indenfor parterapi taget en overbyggende uddannelse i Jytte Vikkelsøe’s metode. Hun har sin egen praksis i Hellerup, hvor hun til dagligt rådgiver og vejleder familier og par i livets bump på vejen og i de uforløste konflikter, vi kan støde ind i, i vores nære relationer.

Maria er mor til tre drenge i alderen 12, 10 og 4 år og er gift med drengenes far.

Hvilke oplysninger behandler vi?

I forbindelse med dine tilmeldelse af nyhedsbrev og køb af retreats er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig i overensstemmelse med persondataloven. Vores persondatapolitik beskriver, hvordan Selvvejr (“www.pilateshuset.dk/selvvejr”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler disse personoplysninger om dig. Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre.

Sikkerhed

Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].

Vi kan også anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].

Videregivelse af oplysninger

Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale.

Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.

De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Din oplysninger opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.

Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

Dine rettigheder vedrørende oplysningerne

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. 

Du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig.

Klage

Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og din e-mailadresse. Formålet er at gøre os i stand til at levere nyhedsbreve til dig med din tilladelse. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Oplysninger ved handel

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på www.pilateshuset.dk/selvvejr, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Dine rettigheder for data indsamlet via www.pilateshuset.dk

Du er til enhver tid i din gode ret til at anmode os om at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, til hvilket formål, hvem der har modtaget dem, samt hvorfra oplysningerne stammer.
Hvis du ønsker det, udleverer vi en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan bede om oplysningerne ved at sende en skriftlig anmodning til selvvejr@pilateshuset.dk. Vi kan i den forbindelse bede dig om at dokumentere, at du er personen, du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Urigtige personoplysninger berigtiger vi for dig. Er du blevet opmærksom på fejl i oplysningerne, som vi har registreret om dig, bedes kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil korrigere oplysningerne.

Retten til sletning

Der kan opstå tilfælde, hvor du har ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Dog ikke i det tilfælde at dine oplysninger er nødvendige for os, eksempelvis til at overholde retlige forpligtelser.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Der kan ligeledes opstå tilfælde, hvor du er i din ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at oplysningerne er forkerte.

Retten til indsigelse

Du kan altid gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der benyttes i markedsføringsøjemed. Gør din personlige situation det nødvendigt at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, har du også til enhver tid ret til at gøre det.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du er til enhver tid i din gode ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på selvvejr@pilateshuset.dk.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Kontaktoplysninger

Selvvejr er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. Såfremt vi foretager ændringer i vores Persondatapolitik, vil denne side blive opdateret. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores Persondatapolitik kan du kontakte selvvejr@pilateshuset.dk