fbpx
Hjem » Pilatesuddannelser » Matwork

Matworkuddannelse

af The Pilates Standard

Uddannelsesstart 8. November 2022

*Pilateshuset registrerer din tilmelding via The Pilates Standard officielle hjemmeside, og du modtager en faktura fra Pilateshuset.

Bliv matwork pilatesinstruktør

Hvad end du drømmer om at skifte karriereveje, blive klogere på din krop eller gerne vil supplere den læring du har om pilates, så er The Pilates Standards matworkuddannelse en spændende mulighed. Gennem 100 timers pilatestræning og undervisning fordelt på 2 moduler og selvtræning lærer du blandt andet de centrale pilatesprincipper og de klassiske matworkøvelser. Det er kun et krav at gennemføre eksamen, hvis du vil undervise som pilatesinstruktør.

1. Modul

Intro mat

Intro mat er grundlaget for alle Pilates Standard uddannelsesprogrammer. Hvert program er opbygget omkring indholdet af dette kursus. Du vil lære INTRO Level øvelser på Mat, og stifte bekendskab med the PILATES STANDARD træningskomponenter (herunder filosofi, undervisningsmetoder, undervisningstruktur. – (16 timer)

Ideal mat

Ideal mat vil forbedre din evne til at undervise mennesker i alle aldre og med forskellige fysiske forudsætninger og behov. Du vil lære IDEAL Level øvelser på Mat, og hvordan du indarbejder dem i INTRO Mat sekvenserne. – (16 timer)

2. Modul

Basal anatomi og grundlæggende ortopædi

Dette kursus giver dig kendskab til kroppens anatomi og biomekaniske principper, samt til hvordan du underviser dine klienter med kroniske skader og/eller specifikke sygdomme i dit kommende arbejde som pilatesinstruktør. Symptomer vil bliver forklaret og passende modifikationer af øvelserne vil blive gennemgået og øvet. – (16 timer)

Challenge mat

Fokus på Challenge mat er de basale biomekaniske principper, de komplekse Powerhouse Actions, samt CHALLENGE Level øvelser på Mat. Derudover vil du lære sofistikerede variationer af de øvelser du allerede kender, og udforske dem fra forskellige vinkler og perspektiver. CHALLENGE Mat fokuserer især på træningskomponenterne inden for områderne af cuing og flow, som er essentielle for at dyrke og videreudvikle dine undervisningsfærdigheder. – (16 timer)

Tilmeld dig

Eksamen og certificering

For at blive certificeret THE PILATES STANDARD Matworkinstruktør skal du deltage på samtlige dele af kurset, og bestå en afsluttende eksamen. Eksamen består af en skriftlig og en mundtlig del. Ved beståelse af eksamen vil du automatisk blive listet på THE PILATES STANDARD’s hjemmeside som Pilates Matinstruktør, og du vil være klar til at undervise matworkhold.

Reeksamen

Skulle du dumpe din første test, kan du gå op igen inden for 3 måneder. Eksamen og første reeksamen er gratis inden for den første måned. Anden reeksamen koster $100, og skal tages inden for de første 2 måneder. Tredje eksamen koster $100, og skal tages inden for de første 3 måneder.

Har du spørgsmål til matworkuddannelsen er du velkommen til at kontakte os på info@pilateshuset.dk.

Info

Pris

11.500 DKK

Uddannelsesdatoer

Modul 1: 8. – 11. november 2022
Modul 2: 5. – 8. december 2022

Alle dage kl. 9:00 – 17:00.

Undervisningsmateriale

Kompendium udleveres ved uddannelsesstart.

Uddannelsens mål

Lære de klassiske matøvelser

Opnå indsigt i de klassiske pilatesprincipper

Anvende The Pilates Standard undervisningsmetoder- og indhold

Undervise et 55 min. matworkhold

Forbedre dine kommunikative evner i undervisningssammenhænge

Opnå kendskab til hvordan du undervise alle typer af klienter, herunder specielle behov.

Forudsætninger for at blive matworkinstruktør

FØR: Have deltaget på mindst 10 Pilates matworkhold

EFTER DEL 1 (og før del 2): Deltage på 10 Pilates matworkhold

EFTER DEL 2: Deltage på 20 Pilates matworkhold

Book dig

Læs også om vores Comprehensive uddannelse her.

Når du er under uddannelse hos Pilateshuset får du 10% på klippekort og har mulighed for at komme og observere og øve i studiet efter aftale. 

Tidligere studerende fortæller

Jeg meldte mig på Pilates matworkuddannelse, fordi jeg gerne ville supplere den med min yogauddannelse, og særligt fordi den gik i dybden med træningens anatomi og vejrtrækning.

Under uddannelsen overraskede det mig, hvor bidt jeg blev af, at udvikle mit eget træningsniveau. Den intense træning gjorde, at min udvikling gik vildt hurtigt. Jeg fik blod på tanden for at kunne udføre, selv de øvelser jeg troede, at jeg aldrig skulle komme til at lave.
Denne succes gav mig lyst til at give den samme fede oplevelse videre som instruktør.

Rikke 34 år, ingeniør og yogalærer, Frederiksberg

Jeg søgte et sted hvor jeg kunne tage den klassiske Pilatesuddannelse, og blev så utrolig glad, da jeg fandt Pilateshuset i Helsingør.

Matworkuddannelsen er overskuelig både teoretisk og praktisk, og Malene er en dygtig og inspirerende lærer, der guider og vejleder, samt ser de mindste detaljer, hvilket gør at jeg var 100 % sikker på at blive korrigeret og vejledt optimalt.

Malene formår at få det bedste frem i hendes elever, og guider os til at blive gode pilatesinstruktører. Undervisningen er forbundet med teori og praktiske øvelser, som øves til de er helt korrekte.

Helene 44 år, interior designer, Aarhus

Matworkuddannelsen har givet mig en indsigt i, hvordan jeg kan arbejde med min krop på en ``simpel`` måde, uden alverdens tekniske hjælpemidler, og derved opnå en styrke og smidighed, der fremadrettet vil komme mig til gode.

Lene 54 år, dyrlæge

Tilmeld dig matworkuddannelsen

Jeg accepterer Pilateshusets medlemsregler og at Pilateshuset videregiver mine oplysninger til The Pilates Standard samt at Pilateshuset kontakter mig for bekræftelse og betaling af matworkuddannelsen.
Jeg accepterer The Pilates Standards handlesbetingelser.

Se også

Uddannelse i Pilateshuset

Comprehensiveuddannelse

The Pilates Standard Studio Apparatus Training er det mest omfattende og tilgængelige pilatesprogram til dato. Comprehensiveuddannelsen strækker sig over 9 måneder, og der er påkrævet mellem 450 – 600 praktiktimer. Programmet indeholder øvelser på alle niveauer inklusiv øvelser på Måtte, Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels, Ped-0-Pull og med Magic Circle.

Joseph-Pilates-56bd522f5f9b5829f85a7db3

Workshops

Alle instruktører som ønsker at bevare deres certificering fra The Pilates Standard skal være opmærksomme på at den reelle læring først starter efter du har afsluttet din uddannelse. Continued education og udvikling af ens evner som instruktør er en del af det at være pilatesinstruktør. Kun ved selv at forblive inspireret er det muligt at inspirere andre.

Abonnér på vores nyhedsbrev

💚