fbpx
Hjem » Pilatesuddannelser

Vores uddannelsesmuligheder

Malene og matwork

Matworkuddannelse

The Pilates Standard Matwork Training Program er et 100 timers uddannelsesforløb fordelt på 2 moduler og sideløbende pilatestræning. Første modul indeholder Intro Mat og Ideal Mat, og det andet modul indeholder Basic Anatomy og Orthopedic Fundamentals og Challenge Mat.

Uddannelse i Pilateshuset

Comprehensiveuddannelse

The Pilates Standard Studio Apparatus Training er det mest omfattende og tilgængelige pilatesprogram til dato. Comprehensiveuddannelsen strækker sig over seks moduler, og der er påkrævet mellem 450 – 600 praktiktimer. Programmet indeholder øvelser på alle niveauer inklusiv øvelser på Måtte, Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels, Ped-0-Pull og med Magic Circle.

Joseph-Pilates-56bd522f5f9b5829f85a7db3

Workshops

Alle instruktører som ønsker at bevare deres certificering fra The Pilates Standard skal være opmærksomme på at den reelle læring først starter efter du har afsluttet din uddannelse. Continued education og udvikling af ens evner som instruktør er en del af det at være pilatesinstruktør. Kun ved selv at forblive inspireret er det muligt at inspirere andre.

Pilatesuddannelser og workshops

Pilateshuset udbyder pilatesuddannelser gennem The Pilates Standard. Som pilatesinstruktør lærer du at undervise den klassiske pilatesmetode skabt af Joseph Pilates. Som pilatesinstruktør opnår du en forståelse af den klassiske pilatesmetode, og lærer hvordan du tilpasser den og udfordrer dine elever. Uddannelsespensumet omfatter de klassiske pilatesøvelser på både måtte og klassisk pilatesudstyr, undervisning i anatomi og biomekaniske principper samt specielle cases med udgangspunkt i forkellige symptomer og sygdomme.

The Pilates Standard’s uddannelser er grundlagt af Bob Liekens – som var second generation teacher med mere end 30 års undervisningserfaring.

Som pilatesinstruktør og teacher trainer skal du hele tiden lære, inspireres og udvikle dine evner inden for den klassiske pilatesmetode. Derfor er det en forudsætning årligt at deltage på workshops og masterclasses for at kunne vedligeholde din certificering som pilatesinstruktør og teacher trainer.

Hos Pilateshuset udbyder vi som de eneste i Danmark uddannelser og workshops gennem The Pilates Standard. Du kan læse om vores uddannelser og kommende workshops herunder.

Kommende uddannelser

 • Matworkuddannelse Opstart 8.november 2022

  Drømmer du om at blive certificeret matworkinstruktør?

  Pilateshuset tilbyder som de eneste i Danmark The Pilates Standard matwork træningsprogram. Uddannelsen er inddelt i 2 moduler. Læs mere om modulernes indhold, forudsætninger og pris via linket.

 • Comprehensive uddannelse Opstart 2. januar 2023

  Går du med en pilatesdrøm i maven, og kunne du tænke dig at blive fuldt certificeret pilatesinstruktør, og være i stand til at undervise både på måtte samt på al pilatesudstyret?

  Pilateshuset tilbyder, som de eneste i Danmark, The Pilates Standard comprehensive træningsprogram. Uddannelsen er inddelt i 6 moduler og strækker sig over 9 måneder. Læs mere om modulernes indhold, forudsætninger og pris via linket.

  *Early bird! Tilmeld dig inden 2. oktober 2022 og spar 3660 kr.

Abonnér på vores nyhedsbrev

💚