fbpx

Tag med på virtuel pilatesbootcamp

– og få den bedste start på dagen!

Sommeren og de lysere og længere dage er på vej. Forkæl dig selv og træn sol og varme i møde med vores 10-dages virtuelle pilates bootcamp som giver dig et dagligt energiboost.

Jeg skal da med

Om vores pilatesbootcamp

Pilateshuset bootcamp består af 10 dages pilatestræning, og løber af stablen den 31. maj og frem til den 11. juni. Vi træner hver morgen kl. 7:00 – 7:30 via Zoom, og den intense og korte træning giver dig en fremragende energisk start på dagen, og får din krop og dit sind i sommerhumør – du får 10 gange 30 minutters pilatestræning til en virkelig god pris.

Hver ugedag på bootcampen har sit særlige fokusområde og vi kommer igennem temaerne: styrke, smidighed, stabilitet, stamina/udholdenhed og vejrtræknings øvelser. Vores dygtige instruktører guider, og korrigerer dig gennem dagens øvelser i selskab med de andre bootcampdeltagere, og du kan deltage uanset pilatesniveau.

Tilgå pilatesbootcampen via din computer, tablet eller smartphone. Vi guider dig gerne til hvordan, hvis du af en eller anden grund ikke har prøvet Zoom i løbet af det sidste års tid?

Kom i gang med Zoom

Info

Cille half role downPris

400 kroner
Spar 200 kr. hvis du månedsabonnenter hos Pilateshuset

Hvornår

Kl: 7:00 – 7:30
31. maj til 11. juni
(mandag til fredag i uge 22 og 23)

Book mig på

Tidligere deltagere udtaler

``Jeg har deltaget i Pilateshusets virtuelle bootcamp i januar, og jeg vil gerne anbefale Pilateshuset og deres instruktører. Det var en super måde at starte det nye år på, og jeg er helt klart blevet mere nysgerrig på pilates og virtuel undervisning. Det vil jeg gerne have meget mere af.``

``Jeg var med på 2 ugers bootcamp to uger i streg, og jeg kommer til at savne at starte hverdagen på den gode måde.
De 30 minutters pilatestræning kunne bestemt også mærkes!``

Book dig på pilatesbootcamp

Udfyld formularen for at booke din plads på den virtuelle pilates bootcamp.

Du modtager en faktura per mail. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til bootcamp og pilates.  Dato, måned og år:

  Adresse

  Postnummer

  Sådan kommer du i gang med Zoom

  For at kunne logge på et virtuelt hold skal du have downloaded Zoom.
  Hvis du træner med fra din computer, skal du gå til zoom.us, og downloade programmet. Du behøver ikke at oprette dig som bruger. Hvis du træner med fra din tablet eller smartphone skal du gå til app-store, og downloade zoom-appen.

  På dagen for dit hold modtager du et link til timen på din mail, som du klikker på før holdstart. Din pilatesinstruktør sidder klar, og lukker dig ind i det virtuelle træningsstudie inden timen begynder, og hjælper dig med at placere kameraet og din måtte, så vi bedst muligt kan guide og korrigere hele dig. Vi kan se og snakke sammen undervejs.

  _MIV9768

  Abonnér på vores nyhedsbrev

  💚

  Sider