fbpx

Pilatesuddannelser og Workshops

Alle The Pilates Standard’s uddannelser og workshops er designed og udviklet af Bob Liekens – en second generation teacher med mere end 30 års undervisningserfaring.
Bob startede som elev hos Romana Kryzanovska i 1983, og begyndte at arbejde som instruktør for hende få år efter. Senere hjalp Bob, Romana med at skrive hendes første undervisningsmanual som co-writer. Han dedikerede sit liv til at undervise efter Joe Pilates’ og Romana’s principper, og bevare den klassiske pilatesmetode. Bob har inspireret tusindevis af pilatesinstruktører og teacher trainers verden over gennem de sidste årtier.

Ved at uddanne dig som pilatesinstruktør gennem The Pilates Standard lærer du at undervise den originale metode understøttet af viden om kroppens biomekaniske principper. Du vil opnå en forståelse af pilatesmetoden og lære hvordan du tilpasser den og udfordrer dine elever. Uddannelsespensumet omfatter de klassiske pilatesøvelser på både måtte og klassisk pilatesudstyr, undervisning i anatomi og biomekaniske principper samt special cases med udgangspunkt i forkellige symptomer og sygdomme.

Fortsat læring

Som pilatesinstruktør og teacher trainer skal vi hele tiden lære, inspireres og udvikle vores evner inden for den klassiske pilatesmetode. Derfor er det en forudsætning årligt at deltage på workshops og masterclasses for at kunne vedligeholde din certificering som pilatesinstruktør og teacher trainer.

Hos Pilateshuset udbyder vi som de eneste i Danmark uddannelser og workshops gennem The Pilates Standard. Du kan læse om vores uddannelser og kommende workshops herunder.

Malene og matwork

Matworkuddannelse

The Pilates Standard Matwork Training Program er et 100 timers uddannelsesforløb fordelt på 2 moduler og sideløbende pilatestræning. Første modul indeholder Intro Mat og Ideal Mat, og det andet modul indeholder Basic Anatomy og Orthopedic Fundamentals og Challenge Mat.

Uddannelse i Pilateshuset

Comprehensiveuddannelse

The Pilates Standard Studio Apparatus Training er det mest omfattende og tilgængelige pilatesprogram til dato. Comprehensiveuddannelsen strækker sig over 9 måneder, og der er påkrævet mellem 450 – 600 praktiktimer. Programmet indeholder øvelser på alle niveauer inklusiv øvelser på Måtte, Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels, Ped-0-Pull og med Magic Circle.

IMG_4363

Workshop

Alle instruktører som ønsker at bevare deres certificering fra The Pilates Standard skal være opmærksomme på at den reelle læring først starter efter du har afsluttet din uddannelse. Continued education og udvikling af ens evner som instruktør er en del af det at være pilatesinstruktør. Kun ved selv at forblive inspireret er det muligt at inspirere andre.

KOMMENDE UDDANNELSER

 • Workshop - Breathing 24th of April 2021

  Breathing Workshop with Malene Pedersen, an online workshop hosted by The Pilates Standard.

  “Above all learn how to breathe correctly” – Joe Pilates

  The workshop is an introduction to the anatomy of breathing and how to apply it in your teaching.
  There are different breathing patterns to every pilates exercise which will be explored and you will get a deeper understanding of how to teach breathing more correctly to your clients.

  To attend you must register on the The Pilates Standard website, click the button and you will be directed to their website.

 • Matwork- uddannelse 17. august 2021 - 24. september 2021

  Drømmer du om at blive certificeret mathworkinstruktør eller blive klogere på pilates for din egen skyld?
  Pilateshuset tilbyder som de eneste i Danmark The Pilates Standard matwork træningsprogram. Uddannelsen er inddelt i 4 moduler. Læs mere om modulernes indhold, forudsætninger og pris via linket.

  EARLY BIRD RABAT – spar 10% ved booking af uddannelse inden den 17. maj 2021.

Abonnér på vores nyhedsbrev

-

Sider