Træning online for alle i hele Danmark

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du træne med Pilateshuset online. Vi tilbyder både virtuelle hold på zoom og træningsvideoer du kan benytte dig af lige når det passer dig.

Virtuelle hold på zoom

På Pilateshuset’s virtuelle hold guider og korrigerer vores professionelle instruktører dig gennem øvelserne via dit kamera på din telefon, tablet eller computer. På den måde sikrer du dig at øvelserne bliver udført korrekt og på en sikker forsvarlig måde. Vi kan hele tiden se og tale med hinanden.

Træningsvideoer

Få adgang til Pilateshuset’s pilatesvideoer og lydfiler og træn lige når det passer dig. Videoerne er af 10-20 minutter varighed og inddelt i forskellige niveauer. Udover træningsvideoer er der en række lydfiler med vejrtræknings- og afspændingsøvelser.

Træningsvideoer for gravide

Pilatestræning tilpasset din graviditet lige når det passer dig. Øvelserne er inddelt i alt efter hvilket trimester du er i og indeholder desuden en hverdagspakke og selvhjælpsmappen med teoretiske forklaringer og tilhørende træningsvideoer målrettet de mest typiske gener i graviditeten.