fbpx

Virtuel pilatestræning

Træn Pilates derhjemme – uanset hvor du bor

Pilateshuset udbyder forskellige virtuelle hold i pilates, så du kan være med uanset hvor i landet du bor, hjemme fra din egen stue. Vores nærværende og professionelle instruktører guider og korrigerer dig gennem øvelserne, så du er sikker på at gøre det helt rigtige i løbet af timen. Vi kan se og tale med hinanden undervejs, og vi gør os umage for at skabe et træningsfællesskab på distancen.

Køb virtuel træning

Vi har virtuelle pilateshold for begyndere, øvede, gravide, efterfødsels- og vejrtrækningshold. Læs om de forskellige virtuelle holdtyper herunder. Pilatestræningen er sammensat så den netop passer dine behov, og vi opretter små hold med 8 deltagere. Vi har virtuelle pilateshold alle ugens syv dage, fordelt på morgen, middag og aften.
Vi opretter løbende nye hold så vi kan følge med efterspørgsel.

Book en gratis prøvetime   se Holdplan

På Zoom træner vi pilates sammen på distancen

Undervisningen foregår via Zoom enten på din computer, tablet eller smartphone.

Kom i gang med Zoom

Gravidtræning

Gravidtræning

Vores graviditetstræning har særlig fokus på dig og din graviditet og vi tilpasser øvelserne herefter. Vi har øget fokus på holdning, vejrtrækning, bækkenbund samt mave og ryg og styrker de belastede muskelgrupper. Du er i trygge hænder under din træning, da vores hold er små ekslusive hold med max 6 deltagere.

Pilates

Pilates

Vores pilateshold er både for dig som er nybegynder og dig som har trænet i mange år. Vi tilpasser undervisningen efter hvem I er på holdet og giver jer hver især individuelle rettelser og udfordringer.

Sasha og probs

Pilates med props

Pilates med props er træning med redskaber som lille bold, håndvægte, foam roller og Magic Circle. Det er et must at du har det pågældende redskab for at du kan tilmelde dig timen. Har du ikke udstyret, men er interesseret i at købe, så se vores webshop.

Efterfødselstræning med baby

Efterfødsel

På Pilateshuset’s efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et lukket forløb med max 5 andre mødre og deres babyer og får grunding vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke din bækkenbund, ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt øge din kropsbevidsthed.

Pilates øvet

Pilates øvet

Pilates øvet for dig som har trænet pilates længe, og som har godt styr på øvelserne og rækkefølgen. Der er en del mere flow på disse timer, mere avancerede øvelser og færre forklaringer af øvelserne.

Vejrtrækning

Hos Pilateshuset går vi meget op i at forsøge at hjælpe dig på vej til en sundere og mere hensigtsmæssig vejrtrækning. Hvad enten du er stresset, har KOL, astma, andre lungelidelser eller blot ønsker at forbedre din lungekapacitet så er du meget velkommen på vores online vejrtrækningshold hvor du deltager sammen med max. 5 andre deltagere.

Info

Hvor

Online på Zoom. Du modtager et link inden holdstart.

Hvornår

Alle dage, se holdplan

Pris

1 klip 135 kr.
5 klip 600 kr.
10 klip 1100 kr.

Det siger vores medlemmer

Jeg har kørt virtuel træning hos Pilateshuset og det har fungeret sindssygt godt bla. fordi instruktørerne har kunnet rette os gennem skærmen, og man har stadig følt sig meget tryg.

Andreas (31 år) - Snekkersten

Efter tre måneder på hjemmekontoret blev mine øjne åbnet for virtuel træning. Selv om jeg var uden erfaring med pilates, havde instruktørerne en fantastisk sans for at guide mig gennem øvelserne og se og tilrette bevægelserne, så jeg har lært at få fat i de helt rigtige muskler og få det optimale ud af øvelserne.

Anja - Århus

Jeg har aldrig dyrket pilates før, og fandt hurtigt ind i rytmen, godt hjulpet af instruktøren. Det er en meget nærværende oplevelse at være sammen på Zoom, hvor man både bliver rettet, hvis man har misforstået noget, samtidig med at man kan se, hvad de andre på holdet, der har været med i længere tid, hvad de foretager sig. Det er ikke svært med det Zoom, man får tilsendt et link aftenen før træningen, og skal blot have installeret Zoom, inden man går ind i linket første gang.

Karin (77 år) - Kerteminde

Køb virtuel træning

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for køb af dit første klippekort.

Samtidig bliver du oprettet i vores holdsystem, hvor du kan købe klippekort til hold og privattimer, samt booke dig på hold til pilatestræning.


  Dato, Måned, År  Sådan kommer du i gang med Zoom

  For at kunne logge på et virtuelt hold skal du have downloaded Zoom.
  Hvis du træner med fra din computer, skal du gå til zoom.us, og downloade programmet. Du behøver ikke at oprette dig som bruger. Hvis du træner med fra din tablet eller smartphone skal du gå til app-store, og downloade zoom-appen.

  På dagen for dit hold modtager du et link til timen på din mail, som du klikker på før holdstart. Din pilatesinstruktør sidder klar, og lukker dig ind i det virtuelle træningsstudie inden timen begynder, og hjælper dig med at placere kameraet og din måtte, så vi bedst muligt kan guide og korrigere hele dig. Vi kan se og snakke sammen undervejs.

  Abonnér på vores nyhedsbrev

  -

  Sider