fbpx

Online træning

Pilateshuset har forskellige online træningsmuligheder. Vi tilbyder: virtuelle pilateshold og privattræning live over Zoom, samt månedsabonnement på pilates træningsvideoer – så du kan træne lige når det passer dig. Vores nærværende og professionelle instruktører guider og korrigerer dig gennem de virtuelle pilatestimer, så du er sikker på at gøre øvelserne helt rigtigt, og at du bliver udfordret undervejs. Vi kan se og tale med hinanden undervejs, og vi gør os umage for at skabe et træningsfællesskab på distancen.

Book en gratis holdtime

Hvordan vil du gerne træne?

Træning over Zoom

Holdtræning på Zoom

Vi tilbyder forskellige matworkhold inden for rammerne af den klassiske pilatesmetode. Uanset om du er nybegynder, eller har trænet pilates gennem flere år, så har vi et virtuelt pilateshold for dig.

Zoom 10-klip

Privattræning på Zoom

Træningen foregår 1:1 over Zoom hvor en pilatesinstruktør underviser dig alene. Det kan være du har særlige problematikker eller udfordringer der skal fokuseres på, og med privattræning er du sikret en personlig, fokuseret og effektiv træning tilrettelagt efter dig og dine behov.

Pilates træningsvideoer

Få adgang til Pilateshusets pilatesvideoer og lydfiler, og træn pilates lige når det passer dig. Træningsvideoerne er af 10-20 minutters varighed, og inddelt i forskellige niveauer. Udover træningsvideoer er der en række lydfiler med vejrtræknings- og afspændingsøvelser.

Gravid træningsvideoer

Træningsvideoer for gravide

I vores online træningsunivers for gravide kan du tilgå pilatestræning tilpasset din graviditet – lige når det passer dig. I træningsuniverset finder du gravidvideoer som er inddelt i trimester, samt en hverdagspakke, og en selvhjælpsmappe med teoretiske beskrivelser og videoer målrettet de mest typiske gener i graviditeten.

Det siger vores medlemmer

Jeg har kørt virtuel træning hos Pilateshuset og det har fungeret sindssygt godt bla. fordi instruktørerne har kunnet rette os gennem skærmen, og man har stadig følt sig meget tryg.

Andreas - Snekkersten

Efter tre måneder på hjemmekontoret blev mine øjne åbnet for virtuel træning. Selv om jeg var uden erfaring med pilates, havde instruktørerne en fantastisk sans for at guide mig gennem øvelserne og se og tilrette bevægelserne, så jeg har lært at få fat i de helt rigtige muskler og få det optimale ud af øvelserne.

Anja - Århus

I en alder af 77 år havde jeg aldrig dyrket pilates før, og fandt hurtigt ind i rytmen, godt hjulpet af instruktøren. Det er en meget nærværende oplevelse at være sammen på Zoom, hvor man både bliver rettet, hvis man har misforstået noget, samtidig med at man kan se, hvad de andre på holdet, der har været med i længere tid, hvad de foretager sig. Det er ikke svært med det Zoom, man får tilsendt et link aftenen før træningen, og skal blot have installeret Zoom, inden man går ind i linket første gang.

Karin - Kerteminde

Sådan kommer du i gang med Zoom

For at kunne logge på et virtuelt hold skal du have downloaded Zoom.
Hvis du træner med fra din computer, skal du gå til zoom.us, og downloade programmet. Du behøver ikke at oprette dig som bruger. Hvis du træner med fra din tablet eller smartphone skal du gå til app-store, og downloade zoom-appen.

På dagen for dit hold modtager du et link til timen på din mail, som du klikker på før holdstart. Din pilatesinstruktør sidder klar, og lukker dig ind i det virtuelle træningsstudie inden timen begynder, og hjælper dig med at placere kameraet og din måtte, så vi bedst muligt kan guide og korrigere hele dig. Vi kan se og snakke sammen undervejs.

Privat på Zoom

Abonnér på vores nyhedsbrev

💚

Sider
korttyper vi tager imod