PILATES UDDANNELSE

Alle THE PILATES STANDARD´s programmer og workshops er designed og udviklet af Bob Liekens, en second generation teacher med mere end 30 år undervisningserfaring. Bob startede som elev hos Romana Kryzanovska i 1983, begyndte at arbejde som instruktør for hende få år efter og hjalp Romana som co-writer med at skrive hendes første undervisningsmanual.Han dedikerede sit liv til at undervise efter Joe Pilates og Romana’s principper, bevarede det klassiske og har inspireret tusindevis af pilatesinstruktører og teacher trainere verden over gennem de sidste årtier.

MATWORK UDDANNELSE

THE PILATES STANDARD Matwork Training Program er et 100 timers uddannelsesforløb fordelt på 2 moduler af hver 4 dage. Første modul indeholder Intro Mat (16 timer) og Ideal Mat (16 hours). Andet modul indeholder Basic Anatomy and Orthopedic Fundamentals (16 timer) og Challenge Mat (16 timer). Derudover kommer 40 Pilates sessions.

COMPREHENSIVE UDDANNELSE

THE PILATES STANDARD Studio Apparatus Training er det mest omfattende tilgængelige comprehensive program idag. Uddannelsen strækker sig over 9 måneder og der er påkrævet mellem 450 – 600 praktiktimer. Programmet indeholder øvelser på alle niveauer inklusiv øvelser på Mat, Reformer, Cadillac, Chairs, Barrels, Ped-0-Pull og med Magic Circle.

WORKSHOP

Alle instruktører som ønsker at bevare deres certificering fra THE PILATES STANDARD skal være opmærksomme på at den reelle læring først starter efter man har afsluttet sin uddannelse. Continued education og udvikling af ens evner som instruktør er en del af det at være pilatesinstruktør. Kun ved selv at forblive inspireret er det muligt at inspirere andre.

 

 

KOMMENDE UDDANNELSER

  • Comprehensive Education Okt. 2020 - April 2021

    Early bird tilbud! Tilmeld dig før 21.juli 2020 og spar 10%. Drømmer du om at blive fuldt uddannet inde for pilates systemet og lære at undervise på samtlige apparater inkl. på måtten, så er Comprehensive Education noget for dig.

  • Matwork Education

    Drømmer du om at blive pilatesinstruktør eller er du bare interesseret i at få en bedre forståelse af pilatestræningen, så tilmeld dig vores Matwork-instruktøruddannelse.

Ved at uddanne dig til THE PILATES STANDARD instruktør lærer du at undervise den originale metode understøttet af viden om kroppens biomekaniske principper. Du vil opnå en forståelse af pilatesmetoden og lære hvordan du tilpasser den og udfordrer dine elever.

Vores uddannelsespensum omfatter generelt de klassiske pilatesøvelser på både mat og klassisk pilatesudstyr, undervisning i anatomi og biomekaniske principper samt special cases med udgangspunkt I forkellige symptomer og sygdomme.