Live-hold på zoom

Hele Danmark – fra Gedser til Skagen

Træn Pilates hjemme i din stue – online med din instruktør

Online Pilates derhjemme uanset hvor du bor. Professionelle instruktører guider dig gennem øvelserne, så du er sikker på at gøre det helt rigtige undervejs. Vi kan hele tiden se og tale med hinanden og du træner på små hold med op til syv andre. Vi har hold både for begyndere, øvede, gravide, efterfødselshold, vejtrækning- og afspæningshold. Holdene er sammensat så de nettop passer dine behov. Vi har online pilateshold alle ugens syv dage. Undervisningen foregår via zoom på enten din computer, tablet eller smartphone.

Gratis prøvetime  Se holdplan

Pilates

Vores Pilates hold er både for dig som er nybegynder og dig som har trænet i mange år. Vi tilpasser undervisningen efter hvem I er på holdet og giver jer hver især individuelle rettelser og udfordringer.

Gravidpilates

Hold til dig som er gravid og gerne vil være stærk og klar til din fødsel. Uanset hvor langt du er og hvilket gener du måtte opleve tilpasser vi træningen efter det trimester du er i. Du kan både deltage hvis du er ny til pilates og hvis du har trænet pilates i mange år.
_

Vejrtrækning og afspænding

På disse timer kommer du helt ned i gear og i kontakt med dit nervesystem. Ved hjælp af forskellige vejrtræknings teknikker, mobiliserende øvelser og afspænding nulstiller vi hverdagen og tjekker ind på krop og sind lige nu og her.

Pilates Øvet

Er holdet for dig som har trænet Pilates længe og som har godt styr på øvelserne og rækkefølgen. Der er en del mere flow på disse timer, mere avancerede øvelser og færre forklaringer af øvelserne.

Efterfødselspilates

For dig som gerne vil i form efter din fødsel. Vi tjekker dig for rectus diastase (delte mavemuskler) og tilpasser træningen alt efter dit udgangspunkt og evt. gener du måtte have. Vores formål er at få dig tilbage i form så du er stærk og i stand til at slæbe rundt på den lille i hverdagen.

Pilates med props (fx magic circle)

Disse hold er timer med redskaber som fx lille bold, håndvægte, foam roller og Magic Circle. Det er et must at du har det pågældende redskab for at du kan tilmelde dig timen. Har du ikke udstyret men er interesseret i at købe, så kontakt os for en god pris. 

Det siger medlemmerne:

Tak for god træning idag. Du er simpelthen god som Pilatesinstruktør, også online. Du er god til at forklare øvelserne med dit glade og motiverende stemmeleje. Du er bare god til at motivere, så man yder lidt mere. Det er nærmest som om, at du står lige vedsiden af. Når jeg ligger der på måtten, bag computeren og træner online.

Ulrikke (45 år) – Birkerød

Jeg har aldrig dyrket pilates før, og fandt hurtigt ind i rytmen, godt hjulpet af instruktøren. Det er en meget nærværende oplevelse at være sammen på Zoom, hvor man både bliver rettet, hvis man har misforstået noget, samtidig med at man kan se, hvad de andre på holdet, der har været med i længere tid, hvad de foretager sig. Det er ikke svært med det Zoom, man får tilsendt et link aftenen før træningen, og skal blot have installeret Zoom, inden man går ind i linket første gang.

Karin (77 år) – Kerteminde

Med tre små børn og en hektisk hverdag er virtuel pilates det perfekte valg for mig. Og Pilateshuset’s instruktører fanger stort set en fejl og forbedringer lige så godt virtuelt som når man er der i de fysiske rammer.

Daniel (39 år) – Espergærde

Jeg har kørt virtuel træning hos Pilateshuset og det har fungeret sindsyg godt bla. fordi instruktørerne har kunnet rette os gennem skærmen og man har stadig følt sig meget tryg.

Andreas (31 år) – Snekkersten

Efter tre måneder på hjemmekontoret blev mine øjne åbnet for virtuel træning. Selv om jeg var uden erfaring med pilates, havde instruktørerne en fantastisk sans for at guide mig gennem øvelserne og se og tilrette bevægelserne, så jeg har lært at få fat i de helt rigtige muskler og få det optimale ud af øvelserne.

Anja – Århus

Sådan kommer du igang med zoom

Før du skal logge på et hold første gang skal du have downloadet zoom. Hvis du træner med fra din computer skal du gå til zoom.us og downloade programmet. Du behøver ikke oprette dig som bruger, men bare downloade. Hvis du træner med fra din tablet eller smartphone skal du gå til app store og downloade zoom appen.

Aftenen før holdet modtager du et link til timen som du klikker på forud for holdet. Din underviser sidder klar 10 min. før holdet til at hjælpe dig med at placere kameraet så vi bedst muligt kan se og rette dig. Vi kan se og snakke sammen undervejs.