[vc_row css=”.vc_custom_1632387116590{background-image: url(https://www.pilateshuset.dk/wp-content/uploads/2021/09/IMG_3775-scaled.jpeg?id=7418) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1632387499161{margin-top: -25px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1633358109975{padding-right: 25px !important;padding-left: 25px !important;}”]Hjem » Medlemsregler[/vc_column_text][somnus_featured_text]

Medlemsregler

[/somnus_featured_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1632389005092{margin-top: -25px !important;margin-right: 15px !important;margin-left: 15px !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1632387602030{background-color: #f5f5f5 !important;}”][somnus_featured_text]

Medlemsregler hos Pilateshuset

§1 Medlemskab
Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail og telefonnummer skal meddeles til Pilateshuset.

§2 Samtykke til registrering af persondata
Ved indmeldelse i Pilateshuset, accepterer kunder at Pilateshuset indsamler, registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med Persondatalovens regler.

§3 Ændring af medlemsregler
Pilateshuset kan ændre medlemsreglerne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i Pilateshuset’s receptionsområde.

§4 Varighed/Medlemskab
Klippekort og pakketilbud udløber 6 måneder efter at klippekortet er købt. Ved DIBS-aftale er der tale om et løbende medlemskab, som fortsætter indtil de topsige af en af parterne i henhold til §5.

§5 Opsigelse
Et klippekort kan ikke opsiges. Opsigelsesfristen for månedsmedlemskab (DIPS) er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske skriftligt via mail til info@pilateshuset.dk  og er først gyldig ved modtagelse af bekræftelse pr. mail. Et månedsmedlemskab kan ikke opsiges i en bero-periode.

§6 Betaling
Betaling af privattimer og klippekort kan foretages i Pilateshuset med alle betalingskort på nær alm. Dankort. Ligeledes kan betales med MobilePay eller vi kan sende en faktura. Ved betaling af faktura er du ansvarlig for at betalingen sker rettidigt. Betaling af månedsmedlemskab (DIBS) trækkes automatisk den første i måneden over dit tilmeldte Dankort eller VisaDankort. For at dette er muligt skal kontooplysningerne stemme overens med DIBS’s kortdatabase. Betalingskortet skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet.

§7 For sen betaling
Betales en regning ikke rettidigt vil der blive sendt en rykker pr. email. Betales regningen stadig ikke, vil der blive pålagt et rykkergebyr. Ved månedsabonnement er kunden er til en hver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte og opdaterede. Overholdes dette ikke kan Pilateshuset uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.

§8 Kvittering
Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

§9 Prisændringer
Pilateshuset forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i receptionen senest 30 dage før prisændringerne træder i kraft.

§10 Holdudbud
Pilateshuset har ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold. Antallet af hold afhænger af antal medlemmer.
Ved mindre end tre deltagere, kan hold aflyses af Pilateshuset med otte timers varsel.

§11 Ledige pladser
Pilateshuset kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet. Fremmøde registreres af underviseren i receptionen.

§12 Venteliste
Det er muligt at melde sig på venteliste til holdene. Står man på venteliste er det på eget ansvar at tjekke om man bliver flyttet fra venteliste til holdet. 1 døgn før og op til 2 timer før vil du modtage en sms, hvis der opstår plads på holdet. Husk derfor at slette dig fra ventelisten hvis du ikke længere ønsker at deltage. Melder du ikke fra ventelisten 12 timer før hold start, og får en plads, men ikke ønsker at deltage alligevel bliver afbuddet betragtet som for sent afbud.

§13 Afbud
I tilfælde af afbud til holdtræning i Pilateshuset, skal dette foretages via bookingsystemet senest 12 timer før holdstart, ellers koster det et klip hvis man har klippekort og 50 kr ved månedsmedlemskab. Finder man ud af senere end 12 timer før at man er forhindret i at komme vil vi stadig blive glade for at du kontakter os på tlf. 61703123 eller info@pilateshuset.dk, og fortæller at du ikke kommer, så vi har muligheden for at give pladsen til en anden.

Afbud til ene-lektioner eller duet-timer, skal meldes senest 24 timer før. For sent afbud, uanset årsag, medfører fuld betaling.

Ved afbud til lukkede hold eller efterfødsel er det ikke muligt at få refunderet eller gemme/udskyde sit klip til en anden gang.

§14 Bero
Det er muligt at sætte et månedsmedlemskabet i bero i min. 2 uger af gangen og sammenlagt max. 3 måneder om året. Det er dog ikke muligt med to forskellige bero-perioder inden for samme måned. Abonnementet sættes i bero ved senest 14 dage før den ønskede bero-periode at sende en mail til info@pilateshuset.dk

.§15 Værdigenstande
Det anbefales værdigenstande låses inde i skabene i receptions området.

§16 Ansvar
Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af Pilateshuset er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. Pilateshuset tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

§17 Tilskud fra ”Danmark”
Ved privattræning hos Fysioterapeut Malene Pedersen indsendes oplysningerne automatisk til sygeforsikring ”Danmark”. Dette kræver ikke længere lægehenvisning. Kunden er selv ansvarlig for at oplysningerne er korrekte.

§18 Forsikringstilskud/betaling
Der er stor forskel på om og hvor meget de forskellige sundhedsforsikringer dækker. Det er kundens eget ansvar at kontakte sin sundhedsforsikring og tjekke at de dækker klinikker uden for offentligsygesikring/ydernummer. Hvis de dækker klinikker uden for offentlig sygesikring/ydernummer, er det ydermere kundens eget ansvar at tjekke hvor stor en andel af prisen sundhedsforsikringen dækker. De fleste sundhedsforsikringer kræver en lægehenvisning for at give tilskud til behandling. Kunden afregner selv med Pilateshuset og eftersender herefter selv regningerne til sit forsikringsselskab. Medbring dokumentation fra forsikringsselvskabet hvor i de relevante oplysninger om tilskud til behandling står beskrevet. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.[/somnus_featured_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ css=”.vc_custom_1632387555879{margin-top: 40px !important;}”][/vc_column][/vc_row]