EFTERFØDSEL OG PILATES

Genfind din form med pilates

Under graviditeten og fødslen udsættes kroppen for store belastninger og udfordringer, og derfor er det vigtigt efterfølgende at genskabe optimal funktion og balance i kroppen og genfinde kroppen på ny.

På Pilateshuset’s efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på forløb med få andre mødre og deres babyer og får grunding vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke din bækkenbund, ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt øge din kropsbevidsthed. Efterfødselstræningen foregår på måtter med brug af forskellige redskaber. Vi lærer kroppen at kende på ny og genopbygger kroppen på bedste vis med pilatesøvelser som giver dig styrke, stabilitet, stamina og fleksibilitet.

Normalt anbefales det at starte ca. 8 uger efterfødslen når lægen har sagt god for træning.

Vores efterfødselsforløb foregår både virtuelt på zoom og fysisk i Pilateshuset i Helsingør. Et forløb strækker sig over 8 gange. Hvis du deltager virtuelt vil du forud for forløbet blive ringet op med videopkald af Malene som er fysioterapeut som vil tjekke dig for delte mavemuskler – også kaldet rectus diastase. Dette tjek sker i Pilateshuset hvis du deltager på vores fysiske hold. Der vil være en opfølgning halvvejs i forløbet og når forløbet afsluttes.

Pris for forløbet 999 kr.

Vi starter løbende nye efterfødselshold op, så kontakt os hvis du er interesseret i at starte. Er du og din mødregruppe interesseret i et lukket forløb kan dette også arrangeres efter aftale.

Træning på pilatesudstyr

Skulle du være interesseret i at træne privattræning på vores klassiske pilatesudstyr som bl.a. indbefatter reformer, barrels mm. er dette naturligvis også muligt – og baby er selvfølgelig meget velkommen til dine privattimer. Når du træner én til én er fokus 100% på dig og dine ønsker og behov. Vi arbejder med dine styrker og svagheder og skulle du have evt. komplikationer efter fødslen som gør at du synes at det er svært at deltage på et hold er dette et oplagt valg. Føler du dig usikker på om du er klar til at deltage på et hold er du også meget velkomment til i første omgang at booke en privattime. På din privattime vil din instruktør tage sig kærligt af dig, teste dig for diastase og tjekke dit generelle fysiske niveau efter fødslen. Der er mulighed for at få hjemmeøvelser og du vil blive vejledt i hvilken fremsigtet løsning der vil være bedst for nettop dig.

Skulle du have spørsmål eller ønsker du at tilmelde dig et af vores efterfødselsforløb eller en privattime, så kontakt os her:

Kontakt os

KOMMENDE HOLD

  • Efterfødselshold i Helsingør (Fuldt booket) Torsdag d. 26.11 kl.11.30

    Holdet foregår i vores studie i Helsingør. Du træner sammen med max 4 andre mødre og deres børn.