fbpx
Hjem » Kommende begivenheder

Kommende begivenheder

Udover vores træningsmuligheder afholder vi også forskellige begivenheder. Nedenfor kan du finde et samlet overblik.
Via vores bookingsystem kan du købe adgang til aktuelle webinarer, forløb og events.

 • Efterfødsels- forløb i studiet Alle datoer for 2022

  Årets kommende efterfødselsforløb er nu i kalenderen. Du finder du forskellige opstartsdatoer via linket. Fælles for dem alle er at de foregår i studiet, Hovedvagtstræde 1, 1.th, og at babyer er så velkomne.

 • Matwork- uddannelse Opstart 15. august 2022

  Drømmer du om at blive certificeret matworkinstruktør?

  Pilateshuset tilbyder som de eneste i Danmark The Pilates Standard matwork træningsprogram. Uddannelsen er inddelt i 2 moduler. Læs mere om modulernes indhold, forudsætninger og pris via linket.

 • Pilates retreat 6. - 7. nov. 2022

  Oplev en kombination af eksklusiv afslapning, ekstraordinær gastronomi og naturligvis klassisk pilates når det er allerbedst, når vi til efteråret 2022 igen afholder pilates retreat på Great Northern i Kerteminde.

 • Efterfødsels- forløb Privat hold

  Vidste du, at du kan skabe dit eget efterfødselshold?
  På vores små hold er der er plads til mor og barn, og du genfinder din form efter graviditet og fødsel med pilates . Forløbet kan foregå i studiet eller på Zoom. Vil du vide skabe dit eget forløb så kontakt os via knappen “Kontakt os”.

 • Comprehensive- uddannelse Opstart 2. januar 2023

  Går du med en pilatesdrøm i maven, og kunne du tænke dig at blive fuldt certificeret pilatesinstruktør, og være i stand til at undervise både på måtte samt på al pilatesudstyret?

  Pilateshuset tilbyder, som de eneste i Danmark, The Pilates Standard comprehensive træningsprogram. Uddannelsen er inddelt i 6 moduler og strækker sig over 9 måneder. Læs mere om modulernes indhold, forudsætninger og pris via linket.

  *Early bird! Tilmeld dig inden 2. oktober 2022 og spar 3660 kr.

 • Rectus Diastase Akademi Ny dato er på trapperne

  Har du rectus diastase – uden af vide det?
  Kom med på vores rectus diastase akademi – et fem ugers virtuelt akademi, hvor du lærer hvordan du tager hånd om din diastase, sikkert og effektivt samler dine mavemuskler, og får kontrol over og kontakt til din kernemuskulatur.

Abonnér på vores nyhedsbrev

💚