PILATES FOR MÆND

Pilates virker – Prøv det!

Måske er du en af de mænd som mener at pilates kun er for tøsedrenge, og forbinder træningen med noget med en stor bold og nogle kvinder som ligger og laver vejrtræknings og stækøvelser.
Og rigtig nok, er det på nuværende tidspunkt kvinder der dominerer pilates-verdenen, men manden bag pilates:  Joseph H. Pilates var en cigarrygende boxer og gymnast, og han skabte sin træningsform (som han oprindeligt kaldte “Contrology”) primært til mænd.
Træningen fokuserer først og fremmest på at aktivere og styrke din kærnemuskulatur, og du vil i løbet af kort tid mærke og se en forskel på din krop. Pilates vil højne din koordinationsevne, balancere din styrke og skærpe dit fokus. Hvis du døjer med en eller flere skader som ondt i ryggen, knæ eller lign. Vil du mærke hvordan pilates gør det muligt for dig at få en god workout selvom du er midt i en genoptræningsperiode.
Vi har for at ære mændene lavet et rent mandehold i Pilateshuset – dermed ikke sagt at mænd ikke er velkomne på vores andre hold – Mænd er i høj grad velkommen på ALLE hold!

Men hver tirsdag kl.16.30 er kvinderne dog ikke velkomne.

klik for gratis prøvetime

Prøv det - bare tre gange - det virker!
At træne pilates hos Malene har været den største gave for min ryg nogensinde.
Var på kraftig smertestillende i et halvt år mens jeg blev undersøgt for alverdens rygsygdomme. Jeg havde ingen normal nattesøvn og kunne næsten ikke lege med mine to børn pga smerter. Det viste sig at være en skoliose, der drillede mig. Jeg var i behandling hos kiropraktor, fysioterapeut og osteopat mens jeg hældte smertestillende ind. Der var ikke den store bedring med de øvelser, jeg skulle træne. Fra den dag jeg startede hos Malene, har jeg haft fremgang konstant og har ingen smertestillende taget. Pilatestræningen har vækket nogle helt andre muskelgrupper i min krop. Det var nødvendigt for at komme i bedring. Malene er utvivlsomt den dygtigste og mest motiverende træner jeg nogensinde har mødt. Malene er ekstremt kompetent og professionel i sin undervisning.

- Daniel O.B. Jensen 36 år Salgschef, nemlig.com