Hvem er pilateshuset?

Styrke, stabilitet, smidighed og stamina

Pilateshuset er et ekslusivt træningscenter placeret i hjertet af Helsingørs charmerende bymidte. Det er et sted for folk som ønsker undervisning af kompetente, professionelle og personlige instruktører, og som ønsker at nyde godt af pilates mange gavnlige effekter både som almen træning, som supplement til anden sport, skadesforebyggelse, fysioterapi eller som ønsker at uddanne sig til pilatesinstruktør. Pilateshuset tilbyder forskellige former for træning på hold, privat og duet, i studiet og online. Alle de træningsmuligheder du finder i Pilateshuset tager udgangspunkt i pilatesprincipperne. Vi underviser små hold for på den måde bedst muligt at guide, korrigere og instruere den enkelte deltager, og tilgodese dennes individuelle behov, og vi sætter den personlige service højt. Vores instruktører er alle certificerede i den klassiske pilatesmetode, og kommer med vidt forskellig baggrunde, som alle tilføjer noget særligt til Pilateshuset, og gør studiet til et samlingssted for høj kvalitet og bredspektret ekspertise. Efter endt uddannelse som fuldt certificeret pilatesinstruktør sikres det høje niveau med kontinuerlig videreuddannelse.

Vores
instruktører

Her finder du et samlet overblik over Pilateshuset klassiske pilatesinstruktører som du kan møde enten på hold, eller til privat- og duettræning. Vores instruktører er certificeret gennem The Pilates Standard, og opretholder deres certificering og kompetencer gennem videreuddannelse og træning.

Malene Pedersen

Fysioterapeut og fuldt certificeret pilatesinstruktør.
Bestil tid

Sara Giger

Fuldt certificeret pilatesinstruktør og sygeplejerske.
Bestil tid

Jasmin

Fuldt certificeret pilatesinstruktør.
Bestil tid

Nadia

Fuldt certificeret pilatesinstruktør.
Bestil tid

Aynur Møller

instruktøraspiranter
Bestil tid

Julie

Instruktøraspiranter
Bestil tid

Mie Valbjørn

instruktøraspiranter
Bestil tid

Mie Grove

Instruktøraspiranter
Bestil tid

Amina

Instruktøraspiranter
Bestil tid

Edith Mihura

Jordemoder
Bestil tid

Ofte stillede spørgsmål

Er Pilateshuset dækket af den offentlige sygesikring?

Både ja og nej. Det afhænger af den enkelte forsikring. Tjek at forsikringen dækker klinikker uden for den offentlige sygesikring og vær opmærksom på at ikke alle sundhedsforsikringer dækker det fulde beløb. Du skal booke tid hos Malene/fysioterapeut for at få dækning.

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikring Danmark?

Ja, hvis du booker en tid hos Malene som er fysioterapeut.

Hvad skal jeg have på første gang?

Tag behageligt tøj på som du kan bevæge dig i. Jo mere kropsnært tøjet er jo lettere er det for instruktøren at korrigere dig til den optimale træning. Træning foregår med pilatessokker eller ekstra sokker.

Hvilket Pilates på Tower-hold skal jeg vælge?

Det er forskelligt fra kunde til kunde. Hvis ikke har du trænet pilates før, skal du vælge Pilates på Tower – Intro. Hellere tage et introhold flere gange, end ikke at kunne følge med på de andre hold.For at deltage på et Ideal hold skal du som min. have deltaget på 10 Intro-hold eller haft 5 privattimer.Det er vores instruktører som vurderer om du er klar til at træne på Challenge hold.

Hvornår skal jeg senest melde afbud?

Du skal melde afbud senest 24 timer før til privattræning og fysioterapi, og senest 12 timer før til events som Matwork på Zoom, TRX/Pilates og Pilates på Tower.
Hvis du melder afbud senere end dette, opkræves det fulde beløb for din træning.

Hvad lang tid holder et klippekort?

Alle klippekort udløber 6 måneder efter købsdatoen.

Indberetter Pilateshuset automatisk til Danmark?

Ja.

Skal jeg selv have en måtte med?

Nej. Al Pilateshuset træning foregår på Tower Units som har hver deres måtte og fjedre. Vi rengør udstyret efter brug, men kunderne er også velkomne til at rengøre udstyret inden træning.

Kan jeg låse mine værdier ind?

Ja, vi har skabe med lås i studiet.

Hvordan tilmelder jeg mig en pilatesuddannelse?

Læs om vores forskellige uddannelser og tilmeld dig her Læs om Pilateshusets pilatesuddannelser.

Hvordan afmelder jeg mig træningsvideoerne på Vimeo?

Gå til din Vimeo konto via en websbrowser.
Gå til dine Billing Settings.
Deaktiver auto-renew.