EFTERFØDSEL OG PILATES

Genfind din form med pilates

Under graviditeten og fødslen udsættes kroppen for store belastninger og udfordringer, og derfor er det vigtigt efterfølgende at genskabe optimal funktion og balance i kroppen og genfinde kroppen på ny.

På Pilateshuset’s efterfødselshold kommer du sikkert og effektivt i form efter din graviditet og fødsel. Du deltager på et lukket forløb med max 5 andre mødre og deres babyer og får grunding vejledning i at genfinde bækkenstabilitet, styrke din bækkenbund, ryg, mave, baller og overkrop på en hensigtsmæssig måde samt øge din kropsbevidsthed. Efterfødselstræningen foregår på måtter med brug af forskellige redskaber. Vi lærer kroppen at kende på ny og genopbygger kroppen på bedste vis med pilatesøvelser som giver dig styrke, stabilitet, stamina og fleksibilitet.

Ved start på vores efterfødselsforløb tjekker vi alle for eventuelle delte mavemuskler – også kaldet rectus diastase. Skulle du have delte mavemuskler guider vi dig gennem forløbet til hvordan du får samlet dine mavemuskler igen og vil lave opfølgende tjek i løbet af de 8 uger forløbet varer.

Normalt anbefales det at starte ca. 8 uger efterfødslen når lægen har sagt god for træning.

Vi har alt til dig, bare du medbringer lidt legetøj og havd du ellers har brug for til den lille. Der er plads til både vågne og sovende børn. Som udgangspunkt træner de små ikke med, men hvis de er vågne i løbet af timen bruger vi dem fra tid til anden i øvelserne, så de bevarer det gode humør. Tag bare din barnevogn med helt ind i opgangen, så står de ikke i vejen for forbipasserende biler i gården og du kan nemt komme ned til den lille. Babyalamerne rækker op til vores lokaler.

Vores lukkede efterfødselsforløb strækker sig over 8 gange. Pris for forløbet 999 kr.

Der startes løbende nye efterfødselshold op, så selvom vi umiddelbart ikke har et nyt hold stående under kommende begivenheder, så kontakt os hvis du er interesseret i at starte. Er du og din mødregruppe interesseret i et lukket forløb kan dette også arrangeres efter aftale.

Træning på pilatesudstyr

Skulle du være interesseret i at træne privattræning på vores klassiske pilatesudstyr som bl.a. indbefatter reformer, barrels mm. er dette naturligvis også muligt – og baby er selvfølgelig meget velkommen til dine privattimer. Når du træner én til én er fokus 100% på dig og dine ønsker og behov. Vi arbejder med dine styrker og svagheder og skulle du have evt. komplikationer efter fødslen som gør at du synes at det er svært at deltage på et hold er dette et oplagt valg. Føler du dig usikker på om du er klar til at deltage på et hold er du også meget velkomment til i første omgang at booke en privattime. På din privattime vil din instruktør tage sig kærligt af dig, teste dig for diastase og tjekke dit generelle fysiske niveau efter fødslen. Der er mulighed for at få hjemmeøvelser og du vil blive vejledt i hvilken fremsigtet løsning der vil være bedst for nettop dig.

Skulle du have spørsmål eller ønsker du at tilmelde dig et af vores efterfødselsforløb eller en privattime, så kontakt os her:

Kontakt os

KOMMENDE HOLD